VIELÄ EHDIT! Ilmoittautuminen KukonKesäleirille vielä auki

KukonKesäleiri tulee taas! Viikolla 30 (22.-26.7.2019) on jälleen tarjolla käsipalloa ja muuta urheilullista toimintaa maanantaista perjantaihin. Leirin yhteydessä on mahdollisuus osallistua myös maalivahtiharjoituksiin.

Leiri on tarkoitettu 2007-2010 syntyneille junioreille. Käsipallotausta ei ole pakollinen. Leirillä pelataan käsipallon lisäksi muitakin liikunnallisia pelejä, tutustutaan muihin urheilulajeihin ja vietetään myös yksi päivä Riihimäen maauimalassa.

Leiripäivät ovat kello 9.00-16.00 (sis. riittävästi taukoa) ja leirin hintaan sisältyy leiripaidan lisäksi myös lounas ja välipala jokaiselle leiripäivälle. Leirin hinta on 120 € (sisaralennus -20 €). Leiri huipentuu perjantaina pelattavaan beachkäsipalloturnaukseen, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan ja kannustamaan.

Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse osoitteeseen viivi.kuja-kyyny(at)cocks.fi, 3.7.2019 mennessä. Muistathan mainita ilmoittautumisessa lapsen nimen lisäksi mahdollisen erityisruokavalion, t-paidan koon ja muun mahdollisen mitä ohjaajien ja leirin vastuuhenkilöiden on hyvä tietää osallistujasta.

Tervetuloa leirille heinäkuussa, leiri on hauskan viikon lisäksi myös hyvä startti uuteen kauteen!

Kuva: Sanna Myllärinen