Cocksin juniorityö kiittää tuesta

Käsipalloseura Riihimäen Cocks sai viime kaudenkin aikana kunnian vastaanottaa useita tuhansia euroja osoitettavaksi juniorityön tukemiseen. Riihimäen kaupunki on osoittanut toimintaamme tukea niin tunnustuksena Suomen- ja Baltian liigan mestaruuksista kuin mestarivalmentaja Jukka Jalosen jaettavaksi myönnettyjen avustusten muodossa. Samoin legendaarinen monivuotinen tukija Riihimäen Pappa Soccer on lahjoittanut Cocksin junioritoimintaan tuhansia euroja.

Cocksissa tuki on kohdistettu suoraan joukkueissa pelaamisen ja käsipallon harrastamisen kustannusten kurissapitämiseen. Käsipallo on saatu Riihimäellä pysymään erittäin kohtuuhintaisena harrastuksena osin juuri näiden tukien ansiosta. Seura on maksanut joukkueiden puolesta juniorisarjoihin osallistumismaksuja sekä erityisesti C-juniorien ja nuorempien käyttämiä harjoitusvuoroja Istuinkiven liikuntahallilta. Lisäksi näistä tukivaroista on pystytty kohdentamaan panostusta seuran valmentajien kouluttamiseen, jota toki seurassa tullaan kuluvalla kaudella tekemään myös oman henkilökunnan voimin.

Käsipalloseura Riihimäen Cocks esittää suurkiitokset niin junioritoimintaa tukeneille tahoille, kuin edustusjoukkueenkin taivalta mahdollistamassa oleville yhteistyökumppaneille!