Cocks taistelumielialalla huomiseen EHF Cupin otteluun

Viime lauantaina Belgiassa pelattu, ja 40-35 hävitty, EHF Cupin karsintaottelu on pelkkä muisto ja huomisessa ottelussa taistellaan voitosta. Näin vakuuttaa valmentaja Gintaras Savukynas.

– Meillä oli huono päivä, ja kaikista päivistä sen piti olla juuri karsintaottelupäivänä, Savukynas naurahtaa.
– Maalinteossa ei ollut ongelmia, sen todistaa jos 35 maalin saldokin. Mutta että päästimme 40 maalia… sitä ei ole tainnut koskaan aikaisemmin tapahtua.

Cocksin maalintekijöinä viikko sitten kunnostautuivat Tamminen ja Rönnberg kuudella maalilla, Kovalenko ja Bachko viidellä, Nenita neljällä, Basaric ja Tsitou kolmella maalilla sekä Zaitsau, Zupanjac ja Morkunas yhdellä maalilla.
Oikea laitapelaaja Andrei Novoselov loukkaantui ottelussa, ja on poissa kokoonpanosta.

Viiden maalin ero Achilles Bocholtia vastaan tarkoittaa kuitenkin sitä, että huomenna Siuntiossa klo 16.30 pelattavassa ottelussa täytyisi saada kuuden maalin voitto, jotta EHF Cupissa matka jatkuisi kolmannelle kierrokselle.
– Achilles Bocholt on täysin voitettavissa, ja me todellakin taistelemme huomenna. Olemme tehneet kovasti töitä koko viikon, käyneet läpi edellistä peliä ja hioneet uusia kuvioita.
– Olemme valmiita, ja joukkue on keskittynyt hyvin.

Lue Aamupostin artikkeli aiheesta: Aamuposti: viiden maalin ero kiinni

Peli Siuntiossa, Folksam Arenalla lauantaina 14.10 klo 16.30. Liput 15€/10€. Fanibussit starttaavat klo 14 Urheilutalolta.