Cocks murskasi hengettömän Atlas Vantaan

Keskiviikkona kauden toisen SM-liigapisteen hyppysistään laskenut Cocks lähti sisuuntuneena otteluun Atlas Vantaata vastaan, eikä toden totta jättänyt tällä kertaa mitään sattuman varaan. Kun jo kolme edellistä otteluaankin hävinnyt Atlas esitti vielä surkeimman Riihimäellä tällä kaudella nähdyn joukkuesuorituksen, repesivät ottelun loppulukemat todella rumiksi.

Kesti kuitenkin yli viisi minuuttia ennen kuin Cocks sai koneensa käyntiin ja maalitilinsä avattua. Sen jälkeen ei kentällä enää tuntunut olevan kuin yksi joukkue. Cocksin tehokaksikko Teemu Tamminen – Nico Rönnberg leikitteli osumia hölmistyneen Atlas-puolustuksen keskeltä jatkuvalla tahdilla ja Andrei Novoselov yhtyi ilotulitukseen oikealta laidaltaan. Jo taukolukemat 23-7 kertovat karua kieltään ottelun kulusta.

c08-Andrei Novoselov

Ottelun ykköstähti Tamminen sai ottelun tiimellyksessä rikki myös komean rajapyykin. Yksi illan viidestätoista maalista oli Tammisen 2000. maali käsipallon SM-sarjassa. Näillä lukemilla Tamminen löytyy SM-sarjan kaikkien aikojen maalintekijätilaston kahdeksannelta sijalta ja nousee hyvin todennäköisesti yhden pykälän ylemmäs vielä kuluvan kauden aikana. Jokainen Temen nyt jo yli kahdestatuhannesta maalista on syntynyt kasvattajaseura Cocksin paidassa. Upea saavutus! Myös toinen Cocksin vasemmista laitureista, Jani Tuominen, rikkoi ottelussa henkilökohtaisen rajapyykin. Tuomisella on nyt kasassa 600 SM-sarjamaalia.

Ottelun toinen jakso noudatti ensimmäiseltä tuttua kaavaa ja ero sen kuin jatkoi kasvamistaan. Atlas Vantaalla on valtavasti töitä tehtävään, mikäli joukkue mitalipeleihin vielä keväällä mielii, niin kertakaikkisen kehno joukkueen esitys Cocksia vastaan oli. Cocks sen sijaan näytti, että tasapeli BK-46:tta vastaan oli pelkkä työtapaturma hurjan ottelutahdin tiimellyksessä ja joukkue jatkaa edelleen matkaansa kohti SM-liigan runkosarjan voittoa.

c06-Nico Rönnberg-syöttää

Cocks – Atlas Vantaa 41-16 (23-7)

Maalintekijät:

Cocks: Tamminen 15, Novoselov 6, N. Rönnberg 5, Valo 4, Tuominen 3, Jansson 2, Safronii 2, Sjöman 2, Kovalenko 2

Atlas Vantaa: Filic 4, Kinos 3, Laitinen 3, Åstrand 1, Vainikk 1, Kivinen 1, Kettunen 1, Maletic 1, Janicijevic 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Teemu Tamminen, Cocks
** Andrei Novoselov, Cocks
* Vitalii Shitsko, Cocks

Kuvat: Jorma Vainio / Fotojorkka Oy