Riihimäen Cocks otti tiukan otteen pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon EHF Challenge Cupissa, kun joukkue kaatoi viime sunnuntaina vieraskentällä Bulgarian Varnassa kotijoukkue HC Spartak Varnan lukemin 20-31 (11-15).

Lähtöasetelmat tulevana lauantaina Vantaan Energia Areenalla pelattavaan kotiotteluun ovat loistavat, kun Cocks pääsee puolustamaan 11 maalin johtoasemaansa. Kahdeksan parhaan joukkoon pääsee kahden ottelun yhteistuloksella.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki odottaa innolla lauantaita:

”Tällä hetkellä näyttää hyvältä jatkon suhteen. Etumatka on niin suuri (+11 maalia), että vain täydellinen romahdus vie meiltä jatkopaikan. Töitä on kuitenkin tehtävä, sillä en usko, että HC Spartak onnistui yläkanttiin ensimmäisessä osaottelussa. Lähdemme hakemaan ehdottomasti voittoa, sillä se toisi Suomelle lisää myös EHF-maapisteitä.”

Otteluparin toinen osaottelu pelataan lauantaina 22.2. Vantaan Energia Areenalla, jossa käsispäivä alkaa jo klo 13:00, kun ensin SM-liigaottelussa kohtaavat Vantaan Atlas ja HC West Kauniaisista. Tämän jälkeen klo 15:30 on vuorossa päivän pääottelu Riihimäen Cocks – HC Spartak Varna (BUL).