Seuraava otteluGrand Besançon Doubs Handball vs Cocks/17.8.2022/CSI Sélestat

Cocks keskiviikkona Westin vieraaksi

Cocksin viime aikojen tiukka ottelutahti helpottaa hieman keskiviikon jälkeen, kunhan ensin on SM-liigan vierasottelussa kohdattu sarjakolmonen HC West. Seuraavan kerran kukkolauma nähdään tositoimissa ensi viikon keskiviikkona, kun Atlas saapuu vierailemaan Riihimäen Urheilutalolle.

Hallitseva mestari West aloitti kautensa syyskuussa vierastappiolla Riihimäellä. Cocksin lisäksi myös sarjakakkonen Dicken on onnistunut viemään täydet pisteet kauniaislaisten nenän edestä. Todellinen yllätys koettiin kuitenkin syyskuun lopulla Porvoossa, kun Akilles onnistui venymään Westiä vastaan tasapeliin ja oli jopa lähellä täyttä pistepottia. Viidellä voitolla, yhdellä tasapelillä ja kahdella tappiolla Westin pistesaldo näyttää tällä hetkellä yhtätoista ja sijoitus sarjassa turvallista kolmatta sijaa. Suuresti viime kaudesta uudistuneen Westin peli ei odotetusti ole rullannut aivan edellisvuosien malliin, mutta parhaimmillaan joukkueen peli on edelleen sarjan huipputasoa. Cocks-kasvatti Jani Tuominen on parantanut hienosti peliään viime aikoina ja noussut yhdeksi avainpelaajista Westin tasaisessa joukkueessa. Myös kokenut Olle Stenius on kuntoutunut mukaan pelaavaan kokoonpanoon ja on varmasti tärkeä palanen muuten varsin nuoressa ryhmässä.

Menneenä viikonloppuna kaksi äärimmäisen tärkeää voittoa Baltian liigassa napanneen Cocksin fysiikkaa koetellaan toden teolla. Edellisviikon tiukka kamppailu Dickeniä vastaan ja viikonlopun kaksi kovaa kansainvälistä ottelua ei voi olla tuntumatta pelaajien jäsenissä. Toisaalta pelituntuma tuskin voisi olla parempi. Miten Cocksin virta vielä riittää, se nähdään keskiviikkona.

West – Cocks keskiviikkona klo 19:00 Kauniaisten Palloiluhallissa

Suomen Cupin välieräparit on arvottu. Cocksin vastustajaksi valikoitui viime vuotiseen tapaan HIFK. Toisen välieräparin muodostavat Dicken ja BK-46. Suomen Cupin lopputurnaus otellaan joulukuussa Pirkkolassa. Välierät pelataan lauantaina 29.12. ja finaali sunnuntaina 30.12.