Seuraava otteluGrand Besançon Doubs Handball vs Cocks/17.8.2022/CSI Sélestat

Baltian liiga jatkuu tärkeällä kotiottelulla

Cocks+baltian+liiga+17.1-1

 

Kaksi kuukautta tauolla ollut Baltian liiga jatkuu taas viikonloppuna täydellä viiden ottelun kierroksella. Cocks pelaa viikonlopun aikana edellisen kierroksen tapaan vain yhden ottelun HC Kehraa vastaan, tällä kertaa kotikentällään Riihimäellä. Marraskuussa Cocksin Kehran vierailu sujui kehnosti ja virolaiset painelivat ottelun toisella jaksolla reiluun 33-26-voittoon.

Vain kuuden joukkueen voimin tällä kaudella pelattavan Baltian liigan asetelmat ovat puolessa välissä runkosarjaa erittäin mielenkiintoiset. Jumbosijaa hallussaan pitävän VHC Sviesan tilanne alkaa jo näyttää vaikealta, mutta muut viisi joukkuetta taistelevat kiivaasti neljästä FinalFour-turnauksen paikasta. Cocks olisi tämän hetkisen sijoituksensa perusteella jäämässä lopputurnauksen ulkopuolelle, mutta todellisuudessa joukkue on vain yhden pisteen päässä tasapisteissä olevista muista neljästä joukkueesta. Tasaistakin tasaisempi sarjatilanne tarkoittaa sitä, että jokainen Baltian liigassa jäljellä oleva ottelu on merkityksellinen ja jokainen jaossa oleva piste kultaakin kalliimpi.

Cocksin lähtökohdat otteluun Kehraa vastaan ovat haastavat. Joukkueen edellinen häviö on juuri Kehralle kärsitty tappio marraskuun puolivälissä, mutta loukkaantumiset ovat sittemmin sekoittaneet Cocksin pakkaa pahasti ja joukkueen kokoonpano on elänyt ottelusta toiseen. Tällä kertaa kokoonpanossa nähdään kaksi täysin uutta pelimiestä, kun testissä olevat Mikhail Krivchikov ja Kiril Morozov antavat ensi kertaa näyttöjä osaamisestaan yleisön edessä. Kovin suuria peliminuutteja uusille miehille näin tärkeässä paikassa tuskin kuitenkaan on luvassa.

Baltian liigan ennakkopaketti viikonlopun kierroksesta