Cocksin tiukka tammikuun ottelurypistys jatkuu keskiviikkona kotihallissa Riihimäellä, kun Vantaan Atlas saapuu vuorollaan yrittämään sarjakärjen kaatoa. Keskiviikon ottelun jälkeen Cocksilla on edessä vielä mielenkiintoinen kahden vierasottelun viikonloppu, jolloin lauantaina joukkue kohtaa SM-liigaottelussa Dickenin Pirkkolassa ja sunnuntaina Baltian Liigassa HC Kehran Virossa. Sen jälkeen tahti hetkeksi hieman rauhoittuu, ennenkuin Challenge Cup ja Baltian Liiga taas jatkuvat. Ennen maaliskuuta Cocksilla on vain kaksi kotiottelua Riihimäellä jäljellä, joten käsipallonälkää kannattaa näihin saapua sammuttamaan.

Keskiviikon vastustajan Atlaksen kausi on sujunut melko odotetunlaisesti. Joukkue ei ole kyennyt urotekoihin, mutta on pystynyt vakiinnuttamaan paikkansa sarjan alemmassa keskikastissa. Sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä olevan vantaalaisjoukkueen uuden vuoden aloitus ei kuitenkaan ole ollut järin vakuuttava. Ensin joukkue kukisti sarjajumbo Akilleksen kotonaan vain vaivoin maalein 29-26 ja kävi sitten Turussa häviämässä ÅIFK:lle lukemin 32-27.

Cocksilla on SM-liigassa allaan kaksi hyvin erilaista suoritusta. Ensin joukkue kävi Karjaalla kertaamassa huonon asenteen lyhyen oppimäärän ja siitä sisuuntuneena kaatoi seuraavaksi kotonaan HC Westin fantastisella pelillä. Millaisen esityksen joukkue tällä kertaa yleisölle tarjoaa?