Edellisessä kohtaamisessa Atlas vein ottelun selkeästi nimiinsä. Joulutauon päättävä revanssi pelattiin sunnuntaina Istuinkivellä. Vaikka pohjalla oli tappio edellisestä kohtaamisesta, lähtivät tytöt otteluun hyvällä asenteella ja selkeästi voittoa tavoitellen.

Vaikka Atlas aloitti maalin teon päättyi ensimmäinen peliminuutti tilanteessa 1-1 Ada V:n tasoituksen jälkeen. Seuraavan vajaan kymmenminuuttisen aikana peli hieman rauhoittui ja Atlas hyödynsi paikkansa paremmin, siirtyen 1-3 johtoon. Anu kavensi viivalta eroa yhdellä ja heti perään Ada V:n kaksi osumaa siirsi Cocksin 4-3 johtoon. Atlaksen aikalisän jälkeen Atlas tasoitti pelin nopeasti, mutta vain hetkeksi ennen Riikka K:n osumaa. Cocksin peli kuitenkin jämähti hetkeksi ja Atlas pääsi kolmen maalin karkumatkalle, joka katkesi Tessan maaliin vahvan laita taistelun päätteeksi. Vastustaja onnistui kerran välissä ennen Sofian ja Emilyn maaleja, peli tilanteessa 8-8. Erän viimeisen kolmeminuuttisen aikana Atlas siirtyi kahden maalin johtoon, ennen Ada V:n viimeisen minuutin tasoitusta. Erä Atlakselle luvuin 9-10.

Toinen erä aloitettiin vahvasti, ensin Ada V. onnistui ja heti perään Sofia. Atlas onnistui kerran, minkä jälkeen Ada V. ja Sofia uudelleen, siirtäen Cocksin 13-11 johtoon. Seuraavan kolmeminuuttisen aikana Atlas tasoitti pelin, mitä seuranneet pari maalia tehtiin tasatahtia. Erän puolessa välissä tilanteen ollessa 15-14 kotijoukkueelle. Erän loppu eteni tasaisesti puurtaen, mutta maalit valitettavasti kirjautuivat Atlakselle ja tolpat ja ohiheitot Cocksille. Sofia hieman kaunisteli numeroita erän loppuminuuteilla viidennellä osumallaan, mutta loppulukemat Atlakselle16-18.

Tappio oli katkera, mutta ottelussa oli myös huomattava paljon hyvää. Ellu oli totuttuun tapaan erittäin vahva maalissa, esittäen useita upeita torjuntoja. Laidoilla Tessa, Viivi ja Saara olivat löytäneet jouluruokien seasta roiman annoksen rohkeutta haastaa hyökkäyspäässä ja puolustuksessa Riikka P., Ada N. ja Alina taistelivat irtopalloista esimerkillisesti. Anun työskentely viivalla oli totuttuun tapaan vahvaa ja tälläkertaa viivalle myös saatiin palloja. Pakkeina Ada V:ltä, Emilyltä, Sofialta ja Riikka K:lta tasapainoinen esitys molemmissa päissä.

Kaikenkaikkiaan ottelu oli jatkumoa tyttöjen tasaisesti paraneviin esityksiin. Avauspisteet ovat entistä lähempänä.

Ada V. (7), Sofia (5), Tessa (1), Riikka K. (1), Anu (1), Emily (1), Viivi, Alina, Elliina, Saara, Ada N, Riikka P.