Kirvelevän Challenge Cupista putoamisen jälkeen Cocks voi nyt täysillä keskittyä kahteen vielä käynnissä olevaan kilpailuun. SM-liigan ja Baltian Liigan runkosarjat lähenevät loppuaan, mutta katseet suuntautuvat SM-liigan runkosarjavoiton jo varmistaneella Cocksilla erityisesti Baltian Liigaan. Keskiviikkona on kuitenkin edessä SM-liigan runkosarjan viimeinen kotiottelu, jossa Cocks saa vastaansa sarjakakkosen Dickenin.

Cocks koki edellisessä liigakamppailussaan Kauniaisissa kauden toisen tappionsa, kun HC West piti pisteet itsellään maalein 34-25. Challenge Cupin ratkaisuotteluun keskittynyt vierasjoukkue oli tuolloin kaikkea muuta kuin valmis otteluun, eikä tappio suuremmin yllättänyt kummankaan joukkueen valmentajia. Nyt Cocksin eurokiireet ovat taakse jäänyttä elämää, mutta kuinka hyvin joukkue on Serbian reissun pettymyksestä palautunut, on pieni kysymysmerkki.

Riihimäelle saapuva Dicken on ollut viime aikoina vahvassa vireessä. Edellisessä ottelussaan se voitti sarjakolmosen Westin selvästi lukemin 31-24. Dickenin suurin vahvuus on tällä kaudella ollut onnistunut puolustuspeli, jonka seurauksena joukkue päästänyt kaikkein vähiten maaleja sarjassa, keskimäärin alle 23,5 maalia peliä kohden. Cocks sen sijaan on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja keskimäärin lähes 33 kertaa ottelua kohden, joten se joukkue, kumpi onnistuu paremmin tilastotasonsa pitämään, on varmasti keskiviikkona lähellä voittoa.