Riihimäen Cocks jatkaa pistemenetyksittä käsipallon SM-liigassa. Keskiviikon myöhäisottelussa turkulainen ÅIFK yritti katkaista Cocksin voittoputkea kotiluolassaan Samppalinnassa, tuloksetta. Cocks vei pisteet mukanaan Riihimäelle voittolukemin 28-36 (13-20) ja jatkaa SM-liigan toisella sijalla kaksi ottelua johtavaa Dickeniä vähemmän pelanneena.

Cocksin maalintekijät: Teemu Tamminen 8, Kristian Jansson 6, Antti Rogenbaum 5, Antti Valo 5, Nico Rönnberg 4, Vitalie Nenita 3, Andrei Buciuman 2, Jani Tuominen 1, Kristo Voika 1, Niko Leikama 1

LähiTapiola-tähtipelaajat: Nico Rönnberg 3, Kristian Jansson 2, Christoffer Nyström 1

ÅIFK2

 

Lauantaina on Atlas Vantaan vuoro yrittää horjuttaa Cocksin voittokulkua. Kovin satsauksin ja odotuksin kauteen lähtenyt Atlas sai kuin saikin surkean alkukauden jälkeen vähitellen juonesta kiinni ja pisteitä on kertynyt tilille neljänteen sarjasijaan oikeuttavat kolmetoista. Varsinaisiin urotekoihin ei joukkue kuitenkaan toistaiseksi ole kyennyt, vaikka edellisessä ottelussaan pystyikin haastamaan sarjaa tällä hetkellä johtavan Dickenin melko tasaväkiseen taisteluun häviten lopulta kolmella maalilla lukemin 23-26. Atlas koki myös pahan takaiskun aiemmin tällä viikolla, kun Sergei Shevchenkon olkapäävamma osoittautui odotettua pahemmaksi ja ukrainalaisen takamiehen pelit on todennäköisesti tältä kaudelta pelattu.

Joukkueiden kuluvan kauden toistaiseksi ainoata kohtaamista isännöi lokakuun lopulla niin ikään Atlas Vantaa. Tuolloin Myyrmäen Urheilutalolla Cocks oli läpi ottelun aavistuksen niskan päällä ja vei pisteet lukemin 27-31. Tällä kertaa pelipaikkana toimii Energia Areena, jossa ottelu alkaa itsenäisyyspäivänä klo 15:00. Ottelun puoliajalla arvotaan joulun alla Riihimäellä pelattavan Suomen Cupin FinalFour-turnauksen välieräparit. Miesten puolella mukana välierissä ovat Cocksin ja Atlaksen lisäksi Dicken ja HIFK.

Kuvat: Jouni Lappi / Jouni photography

Lisää kuvia osoitteessa: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.399603603528992.1073741953.169455893210432&type=1