Viktor Kovalenko jatkaa edustuksessa kaudella 2018-2019

Riihimäen Cocksin miesten edustusjoukkue valmistautuu parasta aikaa kevätkauteen tiiviillä treeniohjelmalla osan joukkueesta ollessa Suomen maajoukkue-leirityksessä. Kevään peliaikataulu on todella tiukka SM-liigan, Baltian liigan ja EHF Cupin lohkovaiheen pelien painottuessa tammi-helmi-maaliskuulle. Katse on tiukasti EHF Cupin peleissä, joista Cocks hakee tänä vuonna muutakin kuin kokemusta tavoitteenaan avata lohkovaiheen pistetilit ja päästä lohkosta jatkoon.

Ensimmäinen todellinen koitos on jo viikon päästä viikonloppuna, kun Riihimäki Cupiin Urheilutalolle saapuu vastustajiksi Valko-Venäjältä HC Meshkov Brest, Tanskasta KIF Kolding ja Islannista Afturelding. Pelit pelataan 19.-21.1. Lisätietoja tulossa lähipäivinä!

Tätä ja ensi kautta silmällä pitäen käydään neuvotteluja pelaajasopimuksista kaudelle 2018-2019. Joukkueen pelinrakentaja Viktor Kovalenko on vahvistanut jatkavansa Cocksissa myös kaudella 2018-2019. Toukokuussa 2015 Cocksiin tullut Kovalenko uskoo joukkueen etenevän EHF peleissä.
– Olen valmis tekemään osani, että Cocks pääsisi lohkovaiheesta eteenpäin ja tulevalla kaudella tavoitteet ovat vieläkin korkeammalla, Kovalenko kommentoi.
– Olen pelannut yli 20 vuotta, ja Cocks on erittäin hyvä joukkue. Ilman muuta haluan jatkaa.

Edustuksen pelaajista seuraavilla on jo voimassa oleva sopimus kaudelle 2018-2019:

Kalle Alander
Yury Lukyanchuk
Giedrius Morkunas
Vitalie Nenita
Nico Rönnberg
Robin Sjöman
Andre Udd
Theo Westerlund
Viktar Zaitsau

 

©SMy