Viime kauden mitalistit isännöivät Cocksia

Cocksin kahden viikon ottelutauko päättyy mielenkiintoisella tavalla, kun joukkue matkaa kolmen päivän välein viime kauden muiden SM-liigamitalistien Dickenin ja nimensä HC Westistä takaisin perinteikkäämpään muotoon vaihtaneen Grankulla IFK:n vieraaksi. Molemmat joukkueet lukeutuvat tälläkin kaudella sarjan mitalisuosikkeihin.

Alkukauden perusteella keskiviikon vastustaja Dicken vaikuttaa Cocksin kannalta kaikkein vahvimmalta haastajalta kevään mitalipelejä ajatellen. Mitään paraatimarssia ei Dickeninkään kulku ole ollut, kun ensimmäinen pistemenetyskin näki päivänvalon jo toisessa liigaottelussa BK-46:n vieraana. Kaikki muut ottelut ovat kuitenkin päättyneet lauttasaarelaisten voittoon ja edellisessä pelissään Kauniaisten luolassa joukkue ratkaisi ottelun Grania vastaan jo aikaisessa vaiheessa. Dickenin parhaaksi maalintekijäksi on noussut nuori kaukoheittäjä Max Granlund ja joukkue on kyennyt hyvällä menestyksellä ajamaan muitakin nuoria lupauksia sisään.

VeikkausTV näyttää Dickenin ja Cocksin välisen kamppailun suorana lähetyksenä osoitteessa: https://www.veikkaus.fi/fi/live-veto#!/filter/veikkaustv

 

dicken-cocks

 

Lauantaina Cocks kohtaa GrIFK:n Kauniaisissa. Viime kauden finaalivastustaja on läpi syksyn keikkunut liigan kärjen tuntumassa ja on tälläkin hetkellä jaetulla toisella sijalla yhdeksällä pisteellään. Joukkueen akilleen kantapäänä on alkukauden ajan ollut kangerteleva hyökkäyspeli, johon valmentaja Mikko Koskue on ollut kaikkea muuta kuin tyytyväinen. Viime lauantain TV-ottelussa HIFK:ta vastaankin maalinteko tuotti joukkueelle selkeitä vaikeuksia ja vasta Richard Sundbergin löydettyä hurjan vireen ottelun toisella jaksolla jäi HIFK ratkaisevasti jälkeen. Sundbergin ohella tehoja on lupa odottaa myös laitakiituri Topias Laineelta, joka on tähän mennessä pelaamissaan kuudessa ottelussa osunut kaikkiaan 27 kertaa maalipuiden väliin.

Dicken – Cocks Ke 19.10. klo 19:00 Pirkkolan Palloiluhalli

GrIFK – Cocks La 22.10. klo 16:00 Kauniaisten Palloiluhalli