B-pojat tasapeliin kotiottelussa BK-46:tta vastaan.

BP_LOGOB-poikien kauden neljännessä ottelussa vastaan asettui aina vaikeaksi tunnustettava Raaseporin ylpeys BK-46, ottelu päättyi sovinnollisesti tasapeliin 31-31. Sarjakakkosena otteluun lähtenyt kotijoukkue oli aikaisemmissa peleissään voittanut KyIF:in, HIFK:n ja pelannut GrIFK:n kanssa tasan. Jo ennen ottelua oli tiedossa, että kamppailusta tulee tunteikas ja vauhdikas, mutta myös tärkeä ajatellen Final4 paikkoja.

Lähtöasetelmat eivät olleet parhaat mahdolliset, kun Cocksin poikia oli vaivannut flunssa-aalto koko kuluneen viikon, mutta varsin vahva porukka saatiin silti jalkeille. Ottelu alkoi murheellisesti Cocksin osalta, kun näytti siltä että joukkueelta ei onnistu mikään ja BK juoksee vastustajiensa yli. Neljännellä minuutilla oli valmentaja Jaakko Horelli pakotettu aikalisään ja joukkueen herättelyyn. Tämä aikalisä tuotti tulosta ja Cocks hivuttautui lähemmäs ja Tauolle mennessä ero oli kurottu kokonaan umpeen, kun taukoa lähdettiin viettämään 17 – 17 lukemissa.

Toinen erä oli tiukkaa vääntöä ja eroa ei missään vaiheessa ollut kahta maalia enempää kummalekaan joukkueelle. Tiukan taiston tasoitusmaalin viimeisteli juuri peliajan loppuhetkillä Werneri Kivipato viivasta.

Lauri Arkko (MV), Leevi Koistinen (MV), Jimi Pilvilä 4, Werneri Kivipato 1, Miro Viitamäki 1, Oskari Itäaho 6, Joona Mallenius 3, Ilja Kamelin 3, Elmeri Kivipato 4, Jonne Leppäniemi 9, Pyry Heinonen, Akseli Virman, Eetu Pitkänen, Leevi Viita

Tähdet pelistä seuraavasti:

Leevi Koistinen ***
Jonne Leppäniemi **
Oskari Itäaho *

C-tyttöjen pistetili auki komealla voitolla GfIFK:sta

CT_LOGOCocksin -01 tyttöjen kauden avauspisteet irtosivat vasta viidennessä ottelussa, kun tiistaina Istuinkivellä kaatui GrIFK selvin lukemin 29–19. Mahdollisuus pisteisiin oli toki jo aikaisemminkin, mutta niukat yhden maalin tappiot (25–26 molemmat ottelut) HIFK:lle ja Atlakselle, ohjasivat pisteet vierailijoiden matkaan.

 

Tiistainen ottelu alkoi heti Cocksin tytöiltä vahvasti, ja vajaan 10 minuutin kohdalla taululle oli lyöty jo 7-2 johtolukemat. Tiivis ja hyvin liikkuva puolustus ei jättänyt vierailijoille juurikaan avoimia ratkaisupaikkoja, ja loput yritykset pysäytti maalissa aloittanut Alina Maltolahti. Samaan aikaan myös hyökkäyspäässä peli kulki toivotulla tavalla, niin erätauolle lähdettiin Cocksin johtaessa 16-8.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi, ja muutaman minuutin kohdalla eroa oli jo Cocksin miestenkin otteluista tutut 10 maalia. Granin hyökkäys pelin parannuttua hieman toisella puoliskolla, alkoivat heidän takaheitot osua aivan ylänurkkiin, joka toikin heidät parhaimmillaan kuuden maalin päähän. Näihin heittoihin ei maalin tullut Tessa Lahtinenkaan aivan ehtinyt venymään, vaikka muutamia paraati pelastuksia nähtiin myös häneltä. Cocksin vahva loppurutistus kasvatti eron takaisin 10 maaliin, kun maalintekijöitä löytyi jokaiselta pelipaikalta. Ottelun parasta antia olikin hyvin toiminut maalivahtipeli ja maalitehtailu laajalla rintamalla.

Sofia Joutjärvi 9, Ada Viitamäki 6, Riikka Kukkonen 5, SaaraItäaho 4, Viivi Keippilä 2, Anu Nenonen 1, Emily Pilvilä 1, Ada Nordlund 1, Riikka Pasanen, Ida Mansikka, Alina Maltolahti (mv) ja Tessa Lahtinen (mv)

DP04 punainen voittoon GrIFK:sta 

DP04_1_LOGOSunnuntaina 15. marraskuuta Istuinkivellä D04-pojat  COCKS punainen kohtasi GrIFK:n Kauniaisista kilpasarjan ottelussa. Loukkaantumiset ja poistumat olivat verottaneet joukkuetta ennen ottelua joten kentälle lähdettiin vain kahdella vaihtopelaajalla. Tahto voittaa oli kova.

Heti ensimmäisen erän alussa COCKS teki neljään minuuttiin neljä maalia. Vastustajan ensimmäinen maali tuli vasta viidennellä minuutilla. Puolustus liikkui eikä aivan lahjaksi vastustaja saanut maaleja. Erä päättyi 12-8 COCKS:in hyväksi.

Toisen erän alussa kotijoukkue jatkoi vahvasti aina seitsemään peliminuuttiin asti tilanteen ollessa jo  16-11. Sitten puolustuksen liikkuminen hidastui ja GrIFK teki kolme maalia aivan peräjälkeen kaventaen 16-14 tilanteeseen. Terästäytymisen jälkeen tuo kahden maalin ero säilyi lopputuloksen jäädessä kotijoukkueen hyväksi 18-16.

Toisen erän neljännekseen saadulla pelitempolla ja tahdolla olisi voittolukemat olleet aivan jotain muuta kotijoukkueen hyväksi. Tästä on hyvä jatkaa.

DP03 jäi kuukauden ottelutauolle kahden tappion rasittamana

DP03_LOGOCocksin D03 pojat kävivät lauantaina Ruskiksella Dickenin vieraana ja käteen jäi rumilla luvuilla (30-18) tappio.
Sunnuntaille lähdettiin GrIFK:n haastoon kotiluolassa Istuinkivellä ja edellisen illan peli oli unohdettu ja muutamalla muutoksella kokoonpanossa haettiin voittoa.
Ottelun alku mentiinkin tasaisissa merkeissä kun 7 minuutin kohdalla peli oli tasan 4-4 kun Santtu oli naulannut 3 maalia viivalta. Sitten Grani sai eri vaihteen päälle ja teki neljä maalia putkeen jolloin Cocks otti aikalisän, muutama pelaajavaihto ja uutta nousua hakemaan. Aikalisä ei auttanut ainakaan kotijoukkuetta sillä seuraavatkin maalit teki vierailija Grani ja ottelu oli pahimmoillaan 4-11 vieraille. Cocks kuitenkin sai rivinsä kuntoon ja seuraavat 5 maalia menivät Cocksin nimiin ja jokaisella maalilla eri tekijä joka lupasi hyvää kun ratkaisuja saadaan leveällä rintamalla. Erätauolle mentiin kuitenkin vielä Granin johdossa luvuin 10-12.
Toisella puoliskolla Cocks jatkoi alussa hyviä otteitaan ja pelissä noustiin tasoihin 13-13 mutta Grani pystyi ratkaisemaan heti perään muutaman maalin eikä tästä johdosta enää luopunut.
Lopputulos kirjattiin luvuin 21-25.

Tähdet pelistä seuraavasti:
Ropeli ***
Sebu **
Santtu *

Viikonlopun ottelutulokset COCKS – junioreilla

D-pojat 04 haastajasarja         HIFK                    Cocks 04                                         18-9
D-pojat 04 kilpasarja                 HIFK                    Cocks Kelt.                                    30-12
C-pojat 01                                     GrIFK                  Cocks Pun.                                    38-22
D-tytöt 04 haastajasarja          Atlas                   Cocks T-04                                     15-16
E-pojat 05 kilpasarja                  Akilles                Cocks 05                                         14-22
B-pojat                                           Cocks                 BK-46                                              31-31
E-tytöt 05 haastajasarja           GrIFK                  Cocks                                              15-11
D-pojat 03 kilpasarja                 Dicken               Cocks                                              30-18
D-pojat 03 kilpasarja                 Cocks                 GrIFK                                               21-25
D-pojat 03 haastajasarja         Cocks                 GrIFK                                               19-22
D-pojat 04 haastajasarja         Cocks 05            GrIFK 04                                         18-10
F-tytöt 06 kilpasarja                  EIF                       Cocks                                              2-18
C-pojat 02                                     Cocks Kelt.       ÅIFK                                                 27-19
B-tytöt                                            Atlas                   Cocks                                              29-15