Vasenkätinen Özgür Sarak Nenitan aisapariksi

Cocksin ensi kauden joukkue on tämän uutisen myötä lähes valmis. Vasenkätinen Turkin maajoukkueessa pelaava Özgür Sarak siirtyy Cocksiin Slovenian Trimo Trebnjestä 1+1-vuotisella sopimuksella. Europelit ovat myös Sarakille tuttuja: Trimo Trebnjen kanssa hän pelasi EHF European Liigaa, kun taas kaudella 2018/2019 Besiktasin kanssa EHF Champions liigaa.

– Pyrimme kasaamaan joukkueen, missä jokaiselle pelipaikalle on kaksi kovaa pelaajaa. Kaikkein vaikeinta on aina löytää se vasenkätinen oikea pakki. Sellaista on haettu aisapariksi Vitalie Nenitalle jo vuosia. Özgür on hyvin liikkuva hyväheittoinen kaveri, joka näkee myös pelikaverinsa kentällä. Perusasiat yhtä hyvällä mallilla kuin Nenitalla, mutta pelaa enemmän puolustuksessa. Nyt oikealla puolella kilpailutilanne kiristyy, joka tekee hyvää kaikille, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki toteaa.

Sarakin tilastot löydät täältä.

– Pelaajan löytäminen ylivoimaisesti haastavimmalle pelipaikalle on ollut Nenitan jälkeen todella haasteellista. Nyt uskon, että on saatu vahvistus, josta on apuja myös puolustuksessa, komppaa seuran puheenjohtaja Jari Viita.

28-vuotias Sarak on tietenkin iloinen sopimuksesta:
– Ensinnäkin on ilo tulla osaksi Cocksin käsipalloperhettä. Siitä tulee varmasti erilainen, hyvä kokemus. Teen parhaani, jotta seurassa oltaisiin tyytyväisiä.