Vasempaan laitaan nuori lupaus Stefano Arcieri Italiasta

Miesten edustusjoukkueen kasaus jatkuu uuden valmentaja Boris Dvorsekin avulla. Dvorsekin mukana Italiasta saapuu vasempaan laitaan Stefano Arcieri, jota pidetään yhtenä lahjakkaimmista nuorista pelaajista Italiassa.

21-vuotiaalle Stefano Arcierille Riihimäen Cocks on ensimmäinen kansainvälinen joukkue Italian ulkopuolella. Kuluva kausi on hänelle toinen Bolzanon riveissä, ja parasta aikaa joukkue odottaa Italian käsipalloliiton päätöstä pelataanko Final4-pelit vai ei.
16-vuotiaasta asti Italian ykköstasolla pelannut vasen laituri on todella iloinen saatuaan 1+1-vuotisen sopimuksen Cocksiin.
– Olen motivoitunut sekä näyttämään omia taitojani että erityisesti oppimaan uutta ja parantamaan peliäni, Arcieri kertoo Italiasta, jossa tilanne koronapandemian vuoksi on edelleen todella paha.
– Tämä on minulle uusi kokemus, ja tulee haastamaan myös henkisesti, niin kuin pitääkin jos aikoo pelata ammattilaistasolla.

Arcieri ei ole koskaan käynyt Suomessa, ja naurahtaa että sekä kesän pitkät valoisat yöt että pimeä talvi tulevat olemaan hänelle vaikeita.

Tavoitimme myös valmentajan Italiasta.
– Stefano on erittäin lahjakas, nuori pelaaja, fyysisiltä taipumuksiltaan Italian paras. Hän on kunnianhimoinen ja motivoitunut, Dvorsek kuvailee.
– Hän rakastaa käsipalloa, antaa aina parastaan ja pelaa isolla sydämellä. Minulla on ollut ilo työskennellä hänen kanssaan viimeiset kaksi kautta.
– Tämä on hänelle valtava mahdollisuus oppia niinkin hyvältä pelaajalta kuin Teemu Tamminen on. Olen vakuuttunut, että kaikki tulevat olemaan Stefanoon tyytyväisiä.

Arcieri saapuu Suomeen heinäkuun alussa, kun valmistautuminen uuteen kauteen alkaa.