Thomas Lindströmistä Cocksin uusi valmennuspäällikkö

Käsipalloseura Riihimäen Cocks on valinnut uudeksi valmennuspäällikökseen Thomas Lindströmin. Lindström aloittaa työt Cocksissa heinäkuun lopulla. Hakijoiden joukossa oli useita erittäin hyviä hakijoita, joiden joukosta Cocks pääsi valinnan tekemään.

Aiemmin Thomas Lindström on toiminut Suomen Käsipalloliitossa nuoriso- ja valmennuspäällikkönä seitsemän vuoden ajan 2006-2013.

”Tältä ajalta on jäänyt paljon käsipallokokemuksia reppuun monista eri maista. Esimerkiksi Islannin, Ruotsin ja Tanskan pelaajakehityksestä on jäänyt todella hyvä kuva, josta olen myös ammentanut paljon omaan valmennukseen.” Lindström muistelee.

Miesten edustusjoukkueen valmentajana Lindström toimi Dickenissä 2010-2014 ja tämän jälkeen hän on toiminut Porvoon Akilleksessa junioripäällikkönä ja edustusjoukkueen valmentajana.

Cocksiin saadaan varmasti positiivinen ja innostunut mies.

”Seuratasolla Suomen käsipallossa ollaan viime vuosina otettu selkeitä askeleita eteenpäin, mutta yksi seura on ammattimaisuudessaan ylitse muiden. Cocksissa ollaan jo monta vuotta tehty erinomaista työtä pelaajien rekrytoinnissa ja edustusjoukkue on pärjännyt kansainvälisestikin. Minulle henkilökohtaisesti oli helppo päätös liittyä toimivaan organisaatioon, jossa oikeasti katsotaan eteenpäin ja halutaan kehittää käsipalloa niin Riihimäellä kuin Suomessakin.” kommentoi Lindström uutta seuraansa.

Lindströmin tehtävänkuvaan kuuluu Cocksin juniorivalmennustoiminnan koordinointi ja kehittäminen, sekä urheilutoiminnan johtaminen C-junioreista vanhempiin ikäluokkiin. Lisäksi Lindström vastaa poikien akatemiajoukkueen valmennuksesta.

”Toivon tuovani mukanani Riihimäelle innostusta ja uskoa tekemiseen. Käsipalloilija on ennen kaikkea urheilija ja urheilijaksi kasvaminen alkaa jo lasten kengissä. Tavoite on saada koko seura puhaltamaan yhteen hiileen urheilullisen menestyksen eteen!” Lindström kertoo.

”Oman käsipallourani olen suureksi osaksi viettänyt Lauttasaaren Dickenissä sekä pelaajana että valmentajana. Aloitin pelaamisen D-juniorina ja polku vei aina silloiseen mestaruussarjaan asti samoissa väreissä. Valmennusura alkoi samassa seurassa suunnilleen A-juniori ikäisenä. Dickenin liityttyä GrIFK:n kanssa HC Westiksi tuli pari kautta myös vietettyä Kauniaisissa, josta tie vei takaisin Dickenin silloiseen 1. divisioona joukkueeseen.” Lindström kertaa vielä omaa pelaajauraansa.

Kuva: FSC Media