Teemu Tammiselle jatkosopimus

Kulisseissa on jo jokusen aikaa kyselty Cocksin kapteenin Teemu Tammisen jatkosopimuksen perään. Kymmenennen Suomen mestaruuden tänä vuonna pokannut joukkueen kapteeni uhkaili keväämmällä lopettavansa siihen, mutta päätyi neuvotteluissa jatkamaan.
– On se vaan niin, että ikää on jo tullut ja SM-liiga käynyt tutuksi, Tamminen pohtii lopettamisaikeitaan.
– Mutta hienoa, että mahdun vielä tällaiseen kovatasoiseen joukkueeseen.

Cocks on solminut Tammisen kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen. Jotain kuitenkin muuttuukin.
– Sopimukseen kuuluu mahdollisuus opiskella treenaamisen ja pelaamisen ohella itselle ammattitutkinto, mikä on tärkeä uusi juttu.
– Se tarkoittaa sitä, että treeniä tulee olemaan vähän vähemmän. Opiskelun ja käsipallon yhdistäminen tulee olemaan haaste, mutta tulevaisuutta aatellen tämä on hyvä mahdollisuus tässä välissä, Tamminen pohtii ja kertoo opiskelun tapahtuvan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuspaikka on vielä haussa.

Tammiselle kulunut kausi ei ollut helppo, vaikka Cocksin maalitilastoissa maaleja kertyi toiseksi eniten. Kapteenin roolin omaksuminen on vienyt oman energiansa.
– On iso kunnia saada olla kapteeni. Alussa meni monta peliä, jossa keskityin kapteenin tehtäviin enkä niinkään omaan pelaamiseen. Nyt voi sanoa, että se on tehnyt hyvää. Voisko sanoa jopa, että olen rauhoittunut, Tamminen virnistää.

Tuleville kausille hänellä riittää vielä motivaatiota.
– Ensinnäkin odotan oman käsipallohallin valmistumista ja että päästään siellä pelaamaan isoja pelejä.
– Tietenkin tavoitellaan joukkueena europeleissä entistä parempia tuloksia, ja kyllähän sitä Mestareiden liiga -paikasta unelmoidaan.
– Ja niin kuin tähänkin asti, toivon että pysyn terveenä ja kroppa kestää pelaamisen niin, että pelaamisen iloakin riittää, Tamminen toteaa.

Joukkue lomailee heinäkuun alkuun saakka, ja sitten alkaa valmistautuminen ensi kautta varten.