Seuraava otteluGrand Besançon Doubs Handball vs Cocks/17.8.2022/CSI Sélestat

SUOMI JA TEEMU TAMMINEN KOHTAA LIETTUAN MM-KARSINNASSA!

Teme_mj

Suomen miesten käsipallomaajoukkue kohtaa tänään torstaina 2.1.2014 klo 19.00 vuoden ensimmäisessä ottelussaan MM2015-karsinnassa Liettuan. Lohkon ennakkosuosikkeihin kuuuva Liettua on aloittanut karsinnat kahdella voitolla kun Georgia kaatui kotona lukemin 23-17 ja Turkki puolestaan vieraskentällä 23-20. Suomen karsintapelit saivat Turkkia vastaan lentävän lähdön, kun hurmoksessa pelannut Suomi voitti Teemu Tammisen huippuottelun avustamana ottelun lukemin 26-20. Toisessa ottelussa vieraissa Georgiaa vastaan Suomi pelasi mukiinmenevästi ensimmäisen puoliajan johtaen ottelua kahdella maalilla lukemin 8-10. Ruokamyrkytykseen sairastunut joukkue kuitenkin hiipui toisen 30 minuuttisen aikana todella pahasti, häviten lopulta 19-26.

Tappio Georgialle tarkoittaa sitä, että Suomen miehillä on kaikki vielä omissa käsissa, mutta uusiin tappioihin ei ole varaa. Suomi on selkä seinää vasten ja Tammikuun neljässä kamppailussa, Liettua kaksi kertaa, Georgia kotona ja Turkki vieraissa, vain voitot vievät Suomen jatkokarsintoihin.

Suomen joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuuluva Teemu Tamminen lähtee innolla ja itseluottavaisena Liettua peliin.

– Joukkueessa on erittäin hyvä henki ja harjoituksissa on menty todella kovaa. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa Liettua. Olemme heitä jonkun verran videolta katselleet ja joukkueesta löytyy monta tuttua pelaajaa Baltian Liigan peleistä. Mennään tässä vaiheessa ottelu kerrallaan ja mietitään tulevaa sitten myöhemmin.

JulisteFinLtu