SM-liigan otteluennakko: HC Tallinn-Cocks – ”Alkusarjan viimeinen”

Käsipallon SM-liiga jatkuu Cocksin osalta keskiviikkona 2.2., kun Cocks matkustaa Suomenlahden eteläpuolelle SM-liigan vierailijajoukkue HC Tallinnin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 19:15, ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportista.

Uudistunut Cocks

Riihimäen Cocks lähtee otteluun uudstuneella kokoonpanolla, kun Djordje Djekic lähti Ranskan liigan C’ Chartres Métropoleen,  Özgur Sarak Turkin Cent Kolejiin ja Josip Buljubasic siirtyi vielä julkaismattomaan osoitteeseen. Cocks sai kuitenkin kaksi kovan kaliipeerin vahvistusta, kun kokenut Nikola Kedžo ja lupaava Piotr Rybski saapuivat Riihimäelle.
Cocksin uudistunut joukkue pääsee heti hyvään testiin, kun vastaan asettuu positiivisesti tämän kauden SM-liigassa esiintynyt HC Tallinn. Ottelu on HC Tallinnille täysin panokseton, sillä se ei pelaa SM-liigassa runkosarjan jälkeen. Cocksillakaan ei ole ottelussa panosta, sillä riihimäkeläiset tulevat päätymään tasaistakin tasaisemmassa SM-liigan runkosarjassa kolmannelle sijalle keskinäisten otteluiden maalieron vuoksi, Dickenin ja BK-46:n viedessä kaksi kärkipaikkaa itselleen.

Kenraaliharjoitus

Keskiviikon ottelu toimii loistavana kenraaliharjoituksena lauantaita varten. Cocks kohtaa lauantaina 5.2. BK-46:n Karjaalla pelattavassa Suomen Cupin finaalissa. Yleisön sisäänpääsystä lauantain finaaliin ei vielä ole tietoa, mutta heti kun tietoa on saatavilla niin siitä kerrotaan. Lauantain finaali tulee myös suorana lähetyksenä Solidsportilta.
Keskiviikon ottelu alkaa Tallinnassa kello 19:15, ja on katsottavissa suorana Solidsportissa!