SM-Liigan otteluennakko: Cocks-GrIFK – ”Ryhtiliikkeen paikka”

Käsipallon SM-liiga jatkuu Cocksin osalta lauantaina 26.2., kun viime kerralla Cocksin päihittänyt GrIFK saapuu Cocks Areenalle. Ottelu alkaa kello 16:00 ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä myös Solidsportista!

Joko nyt?

Cocksilla on takanaan poikkeuksellisen pitkä voitottomien otteluiden putki, kun viisi edellistä ottelua on päättynyt Cocksin tappioon. SM-liigan jatkosarjassa Cocksilla on kolmesta ottelusta yksi voitto ja kaksi tappiota. Mikäli Cocks haluaa taistella SM-liigan jatkosarjan kahden parhaan joukkoon pääsemisestä ja suorasta välieräpaikasta, tulee Cocksin hakea GrIFK:lta kaksi pistettä lauantaina.
Cocksin loukkaantumistilanne näyttää yhä kohtalaisen huonolta. Teemu Tamminen ja Teimuraz Orjonikidze ovat varmuudella poissa ottelusta, ja myös Onur Ersinillä on nivusongelmia, ja hänen pelaamisensa ottelussa on epävarmaa. Saattaa siis olla että lauantain ottelussa taitojaan pääsevät jälleen näyttämään muutamat Cocks Akatemian pelaajat tiistain GOG ottelun tavoin.

Taisteleva GrIFK

Grani kaatoi Cocksin edellisessä ottelussa loppulukemin 24-19, ja edellisestä ottelusta jäi erityisesti mieleen Granin hieno puolustuspään taistelu. Edellisen ottelun jälkeen myös Granin valmentaja Mikael Källman oli joukkueeseensa tyytyväinen

– Voitimme ottelun tänään omassa päässä. Puolustus ja Patrik Roslander maalissa työskentelivät todella kovasti. Keskustelimme puolustuksen yksityiskohdista ja saimme ne toimimaan oikein. Hyökkäyspäässä teimme mitä tarvittiin, mutta meillä oli tarpeettoman paljon teknisiä virheitä, jotka tulemme korjaamaan seuraavassa ottelussa. Toisella puoliajalla epäonnistuimme myös liian usein hyvissä maalintekopaikoissa, Källman päivitteli SM-liigalle ottelun jälkeen.

Granin puolustuspeli tulee olemaan myös lauantaina ratkaisevassa asemassa, mikäli Grani mielii haastaa Cocksin toistamiseen.

Seuraa heitä

Cocks, Piotr Rybski: Rybskistä puhutaan lähes jokaisessa otteluennakossa ja otteluraportissa, ja aivan syystä. 21-vuotias puolalainen on ollut kaikissa paitsi yhdessä pelaamassaan ottelussa Cocksin paras maalintekijä, ja se yksi ottelu jossa hän ei ollut oli edellinen Granikamppailu. Rybskin maaleja tarvitaan myös lauantaina Cocks Areenan iltapäivässä.
GrIFK, Patrik Roslander: 15 torjuntaa ja kolme tähteä. Siinä Roslanderin saldo edellisestä Cocks kamppailusta. Edellisessä ottelussa tuntui että Roslander seisoi välillä päällään GrIFK maalissa ja otti pallot silti kiinni. Cocksin tuleekin päästä paikkoihin joista Roslander on mahdollista ohittaa.
Ottelu alkaa Cocks Areenalla lauantaina kello 16:00, ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä myös Solidsportista!