SM-Liigan otteluennakko: Cocks – BK-46 – ”Revanssin paikka”

Käsipallon SM-Liiga jatkuu lauantaina, kun Cocks kohtaa BK-46:n. Cocksilla on ottelussa revanssin paikka viime lauantain Suomen Cupin ottelusta. Otteluun otetaan yleisöä sisään. Lisäksi ottelu näkyy livenä Solidsportista!

Hyvä jatko hyvälle alulle?

Cocks aloitti alkusarjan hienosti kaatamalla Dickenin loppulukemin 22-33 Helsingissä keskiviikkona. Cocks hakee hienolle ylemmän jatkosarjan startille jatkoa lauantaina BK-46:n vieraillessa Cocks Areenalla.
Cocksin uudet pelaajat ovat pikkuhiljaa päässeet joukkueeseen paremmin sisään, ja sekä Nikola Kedžo että Piotr Rybski komeilivat keskiviikon ottelussa maalintekijätilaston kärjessä. Hyville otteille on tarvetta myös lauantaina, kun BK-46:n kivenkova puolustus saapuu Riihimäelle.

Seuraa heitä

Cocks, Adrian Tenghea & Vitalii Shitsko: Cocks onnitui maalivahtipelissä kunnolla ensimmäistä kertaa hetkeen keskiviikon ottelussa Dickeniä vastaan kun Vitalii Shitsko valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, eikä Adrian Tenghean otteissakaan ollut valittamista, huippuonnistumisia tarvitaan myös lauantaina BK-46:tta vastaan
BK-46, Nico Rönnberg: Rönnberg kuritti Cocksia viime lauantain suomen cupin finaalissa useaan otteeseen. Cocksin täytyy saada pidettyä Rönnberg kurissa lauantain ottelussa. Lisäksi oikean laitapelaajan paikalla pelaava Albert Lindholm oli vahva BK:n edellisessä ottelussa GrIFKiä vastaan, ja häntä kannattaa pitää myös silmällä
Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 16:00. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä myös Solidsportilta ja Veikkaus TV:stä!
Ottelussa on myynnissä myös Cocksin uudet fanikamat, joten nyt jos koskaan on täydellinen aika suunnata Cocks Areenalle!