SM-liigan kolmannen välierän otteluennako: BK-46 – Cocks – ”Tulos tai ulos”

Käsipallon SM-liiga on edennyt Cocksin osalta siihen vaiheeseen, että vappuaaton kamppailusta on pakko ottaa voitto, mikäli finaalipaikasta halutaan vielä taistella. Ottelu alkaa Karjaan Urheiluhallissa vappuaattona, eli lauantaina kello 14:00. Ottelun näkee suorana lähetyksenä Solidsportilta!

Tumma hetki pilasi kotiottelun

Keskiviikon kotiottelu pelattiin hienon yleisön edessä. Cocks Areenalle oli saapunut yli 700 katsojaa ja tunnelma oli sen mukainen. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, ja kymmenen minuutin kohdalla peli oli 5-5 BK-46:n hyväksi. Tästä alkoi kuitenkin käytännössä lopulta ottelun voiton ratkaissut vaihe ottelussa. Seuraavan 15 minuutin aikana BK-46 osui kymmenen kertaa Cocksin osuessa vain kaksi. Näin BK-46 siirtyi kahdeksan maalin johtoon. Erätauolle mentiin lopulta BK-46:n 11-19 johdossa.

Toisella puoliajalla Cocks yritti saada henkeä takaisin päälle, mutta BK-46:n puolustus piti ja lopulta voittolukemat 25-31 kirjattiin BK:n hyväksi.

Ottelun tähtipelaajina palkittiin BK:n Nico Rönnberg ja Mikael Heinonen sekä Cocksin Adrian Tenghea.

Tulos tai ulos

Välierien kolmas ottelu pelataan Karjaalla vappuaattona kello 14:00. Cocksilla on ottelussa klassinen pakkovoiton paikka, kun BK-46 on voittanut kaksi edellistä ottelua. BK-46:lla on puolestaan mahdollisuus mennä SM-liigan finaaleihin Dickeniä tai Grania vastaan.

Lauantain ottelu tulee ratkeamaan siihen, onnistuuko Cocks murtamaan hyvin toimineen BK-46:n puolustuksen ja Mikael Heinosen. Cocksin tulee myös saada Rönnberg ja Sebastian Säkkinen paremmin kiinni kuin keskiviikon ottelussa.

Seuraa heitä

BK-46, Mikael Heinonen ja puolustus: Cocksilla on ollut vaikeuksia BK-46:n puolustuksen kanssa koko kauden ajan. Lauantain ottelussa on pakko löytää lääkkeet puolustuksen murtamiseksi jotta ottelusarja voi jatkua.

Cocks, Puolustuslinja: Cocks päästi erityisesti ensimmäisellä puoliajalla liikaa maaleja keskiviikon kamppailussa. Puolustuslinjan täytyy olla uudelleenviritettynä lauantain taistoon.