SM-liigan ensimmäisen välierän otteluraportti: BK-46 – Cocks – ”Ulosajoja, ulosajoja”

Nikola Kedžo onnistui ottelussa hyvin.

Käsipallon SM-liigan ensimmäinen välieräottelu päättyi BK-46:n voittoon loppulukemin 26-22. Cocks taisteli hyvin karjaalaisten mukana, mutta kotijoukkue oli ratkaisevilla hetkillä varsinkin puolustuspäässä parempi.

Muutama irtiotto

Ottelu alkoi tasaisesti. BK-46 otti kuitenkin ensimmäsen irtioton noin kymmenen minuutin kohdalla. Parhaillaan karjaalaiset johtivatkin ensimmäisellä puoliajalla 11-6, mutta Cocks taisteli itsensä ensimmäisellä puoliajalla otteluun mukaan ja erätauolle mentiin kutkuttavista 13-12 lukemista.

BK-46:n toisen puoliajan alku oli hyvä. Jo toisen puoliajan 7:llä minuutilla Cocks oli neljän maalin takamatkalla. Cocks kuitenkin otti jälleen BK:n kiinni ja 41:n minuutin kohdalla Cocks oli jälleen maalin päässä kotijoukkueesta. Tässä vaiheessa karjaalaiset repäisivät kuitenkin pienen kaulan jota Cocks ei onnistunut enää kuromaan kiinni. Näin ollen loppulukemiksi jäi 26-22 ja ensimmäinen kiinnitys jäi odottamaan parempaa päivää.

Liikaa ulosajoja

BK-46 puolusti HIFK sarjassa loistaneet laiturit Teemu Tammisen ja Roni Syrjälän hyvin pois, ja Cocksilta esiin nousivat takapelaaja Nikola Kedžo ja pelinrakentaja Piotr Rybski, jotka molemmat tekivät viisi maalia. Sekä Kedžo että Rybski esittivät heittokättään ja iskivät takakentältä muutaaman komean maalin. Rybski palkittiin ottelussa yhdellä tähdellä. Ottelun kaikki tulokset näet käsipalloliiton tulospalvelusta.

Cocks otti ottelussa yhteensä yhdeksän kahden minuutin ulosajoa BK-46:n ottaessa vain kaksi. BK-46 myös hyödynsi 14 minuuttiaan enemmän miesylivoimalla riittävän hyvin.

Myös Cocksin uusi päävalmentaja Lasse Boesen sanoi SM-liigan haastattelussa että jäähyjä oli liikaa.

Olen ylpeä joukkueesta. Yhteinen taival alkoi vasta yhdeksän päivää sitten. Tiedän että kaverit pystyvät parempaan. Meillä on myös ollut paljon flunssaa. Ei voi olla oikein että me saimme yhdeksän kahden minuutin ulosajoa.

Keskiviikkona uusi yritys

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona kello 18:30 Cocks Areenalla. Keskiviikon otteluun on vapaa pääsy, joten tuohon otteluun kannattaa ottaa naapurit, veljet, siskot, äidit, isät, anopit ja kaikki muutkin sukulaiset ja tutut mukaan ja tulla kannattamaan Cocks voittoon!

Nähdään Cocks Areenalla!