Cocks+4.11-1

 

Kaksi viikkoa maaottelutauolla ollut käsipallon SM-liiga jatkuu keskiviikkona täydellä neljän ottelun kierroksella. Puhtaalla pelillä sarjan kärkipaikkaa yhdessä Dickenin kanssa hallussaan pitävä Cocks saa vieraita Turusta, kun seitsemäntenä majaileva ÅIFK saapuu Riihimäen Urheilutalolle.

Kesän siirtomarkkinoilla enimmäkseen hiljaiseloa viettänyt ÅIFK on pärjännyt kauden alkupuolella ennakko-odotuksiin nähden varsin mallikkaasti. Vierasottelut sarjan kärkipään joukkueita HC Westiä, Atlas Vantaata ja Dickeniä vastaan tuottivat selkeät tappiot, mutta ahtaalla kotikentällään joukkue on menestynyt paremmin. Sarja-avauksessa BK-46 ryöväsi täydet pisteet mukaansa niukimmalla mahdollisella yhden maalin erolla, mutta viikkoa myöhemmin Dynamo Riihimäki kaatui jo reilulla erolla lukemin 36-27 ja ennen maaottelutaukoa Sjundeå IF sai lähteä kotimatkalle tyhjin käsin 29-25-tappio niskassaan. ÅIFK:n terävintä osaamista edustavat jo vuosia joukkueen ykköstykkinä toiminut Andreas Nyström sekä viime otteluissa hienosti Ville Nordqvistia maalinsuulla paikannut Axel Lindberg. Riihimäkeläisittäin mielenkiintoisia pelaajia ovat tietenkin myös Cocks-lähtöiset Tammisen veljekset Olli ja Arttu.

Sarjakärki Cocks lähtee otteluun jälleen ennakkosuosikkina, mutta pieniä kysymysmerkkejä joukkueen yllä kuitenkin leijailee. Maajoukkueen mukana Saksaa ja Espanjaa vastaan ahertaneiden Teemu Tammisen, Antti Valon sekä Andreas ja Nico Rönnbergin pelituntuma on varmasti kohdallaan, mutta raskas ottelu- ja matkustusrupeama tuskin voi olla tuntumatta pelimiesten jäsenissä. Vähintään yhtä väsyneitä ovat varmasti myös Viron maajoukkuepaidassa Georgian kahdesti kohdanneet Kristo Voika, Marius Aleksejev ja Marius Lepp, jotka vielä sunnuntai-iltana pelasivat kaukana Kaukasuksella.

Cocksin seuraava kotiottelu Riihimäellä pelataan vasta 17.12. Dynamo Riihimäkeä vastaan, joten ottelua ÅIFK:ta vastaan ei käsipallonälkäisen kannata missata. Ennen toista Riihimäen Derbyä ja juuri ennen joulua Riihimäellä pelattavaa Suomen Cupin FinalFour-turnausta on Cocksilla kuitenkin edessään vielä syyskauden kenties odotetuimmat ottelut. 29.-30.11. Cocks kohtaa Karjaan SISU Arenalla EHF Challenge Cupin käynnistävällä kolmannella kierroksella kahdesti georgialaisen HC Samtredian. Käsipalloseura Riihimäen Cocks järjestää kannattajilleen linja-autokuljetuksen otteluihin. 10€/päivä tai 20€/2 päivää maksavien kuljetusten myynti käynnistyy keskiviikon ottelun yhteydessä Urheilutalon aulan infopisteellä. Myöhemmin paikkansa bussissa voi varmistaa Urheilutalon Cafe Bar Sportissa.

HUOM! Linja-autokuljetusten hinnat korjattu 5.11.