School Touria jo yli 50 tuntia

Käsipalloseura Riihimäen Cocks ry jatkaa tuttuun tapaan School Touria Riihimäellä ja lähikunnissa. School tour aloitettiin heti kauden 2018-2019 alussa ja nyt takana on jo yli 50 tuntia käsipallon esittelyä ja liikunnanilon levitystä.

Ohjaajana toimiva, edustuksessakin pelaava Roni Syrjälä on elementissään myös School Tour-tunneilla. Oppilaitosten ja päiväkotien hyvä palaute ja tiedustelut osoittavat sen, että esittelytunneista on tykätty.

School Tour -konseptissa seurojen School Tour -managerit ja assistentit liikkuvat kouluissa esittelemässä käsipalloa niin oppilaille kuin opettajillekin. Konsepti on Suomen Käsipalloliiton luotsaama ja LähiTapiolan mahdollistama. Tällä työllä pyritään levittämään käsipalloa, juurruttamaan käsipallo koululiikuntatunneille ja ennen kaikkea viemään käsiksen hyvää fiilistä eteenpäin.

Iloiset, monipuoliset ja mukaansa tempaavat käsisesittelytunnit on räätälöity aina ryhmäkohtaisiksi, jolloin jokainen ikäryhmä saa tunnista mahdollisimman paljon irti ja toisaalta opettajille jäisi vinkkejä omille tunneille.

Tällä hetkellä kalenterissa on 15 uutta koulua ja esikoulua, joissa School Tour tulee vierailemaan vielä tämän kauden aikana.

Lisää tietoa seuran junioripäälliköltä, viivi.kuja-kyyny(at)cocks.fi tai p. 044 586 4017