Roni Syrjälä jatkaa Cocksissa

Riihimäen Cocks on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen oikean laiturin Roni Syrjälän kanssa. 
– Pelaajana jatkan selvistä syistä. Cocks on Suomessa ainoa kansainvälisyyteen panostava seura ja koen tämän olevan erityisen tärkeää kehitykseni kannalta. Tietysti myös viihdyn Cocksissa hyvin, Syrjälä kommentoi.

Syrjälä panostaakin nyt peliuraan, ja jättäytyy pois Cocksin juniorivastaavan tehtävästä.

– Juniorivastaavan rooli tulee minulta poistumaan, sillä en voi osallistua junioritoimintaan tehtävän edellyttämällä tavalla. Harjoitusten ja pelireissujen vuoksi en pysty osallistumaan juniorien harjoituksiin, peleihin sekä turnauksiin. Juniorityöhän sijoittuu pääasiassa illoille ja viikonlopuille, jotka minulla ovat jo täynnä omaa pelaamista ja harjoittelua. Tässä kohden oma ura menee edelle.

Syrjälä on tyytyväinen tähän kauteen, vaikka muutama EHF Cupin peli jättikin jotain vielä hampaankoloon.

– Uskon, että olisimme pystyneet haastamaan muita vielä paremmin ja saaneet useammankin voiton. Ensimmäinen voitto lohkovaiheessa oli kyllä upea hetki, ja Baltian liigasta saimme sen mitä haimmekin. Toivottavasti pystymme viimeistelemään kauden SM-liigassakin omalla tasollamme.

– Tulevalta kaudelta odotan jälleen taas isompia pelejä ja vielä tätä kautta parempaa menestystä. Toivon kehittyväni ja että työpanokseni vaikuttaisi positiivisella tavalla joukkueen menestykseen, Syrjälä pohtii.

Roni Syrjälä nähdään kentällä seuraavan kerran huomenna lauantaina, kun SM-liigan välierät jatkuvat Kauniaisissa vierasottelussa GrIFK-Cocks klo 16.