Riihimäen Cocks ja Macron Finland jatkavat yhteistyötä

Käsipalloseura Riihimäen Cocks ry pelaa kuluvalla kaudella ‪2018-2019‬ Macronin vaatteissa. Yhteistyö vaatetoimittajan kanssa on toiminut hyvin, ja seura onkin päättänyt jatkaa yhteistyötä myös tulevalla kaudella 2019/2020.
– Meille kasvavana seurana on merkittävää, että Macronin tuotteet ovat olleet hinta-laatu-suhteeltaan todella hyviä ja että Macron on todella halunnut meidän yhteistyökumppaniksi, Jari Viita Cocksista kertoo.
– Me haluamme toimittajan, joka on valmis samanlaiseen pitkäjänteiseen yhteistyöhön mihin mekin seurana pyrimme. Tästä hyvä esimerkki on se, että Macronin tuoreen 2019 kuvaston tuotteitaa taataan olevan saatavilla neljä seuraavaa vuotta.

Edustusjoukkueen koti- ja vieraspelipaidat suunnittelee tulevallekin kaudella joukkueen kapteeni Teemu Tamminen.

– Macronin paita on paras paita, mitä minulla on käsipallouran aikana ollut. Siitä saatiin suunnitella räväkkä ja näyttävä, eikä yhtään paitaa ole kauden aikana mennyt rikki, Tamminen kertoo.
– Odotan innolla, millaiset paidat saadaan aikaan ensi kaudelle!

Myös juniorijoukkueissa on oltu tyytyväisiä Macroniin. Tilaaminen, toimitukset ja painatukset ovat hoituneet helposti ja hyvällä aikataululla.

Macronilla arvostetaan yhteistyötä Cocksin kanssa. Sisäpalloilulajeista Macron tekee koripallossa, lentopallossa ja nyt myös käsipallossa yhteistyötä ykkösseurojen kanssa.

– Olemme olleet otettuja siitä, miten ammattimaisesti Cocksissa hoidetaan asioita. Sisäpalloiluseuroista Cocks on suurin yhteistyökumppanimme, ja meille on iso asia saada palvella Mestareiden liigassa pelaavaa seuraa, Macronilta todetaan.
– Kustomoitu pelipaita on meillekin jotain erilaista, ja on iso kunnia saada olla mukana brändäämässä Cocksia, varsinkin nyt kun Cocks pääsee uuteen omaan käsipallohalliin pelaamaan.