Portugalilaispelaaja täydentää Cocksin miehistön

Portugalilainen Tiago Silva on Riihimäen Cocksin edustusjoukkueen tulevan kauden viimeinen hakusessa ollut palanen. Lähes kaksimetrinen vasenkätinen takamies tuo kaivatun vaihtoehdon Vitalie Nenitan rinnalle oikean pakin tontille. 25-vuotias Silva on urallaan edustanut useita Portugalin pääsarjan joukkueita ja siirtyy nyt ensimmäistä kertaa pelaamaan kotimaansa ulkopuolelle. Cocksin ja Silvan sopimus on kestoltaan 1+1 – vuotinen.

”Vasenkätisen Silvan sopimuksen myötä ensi kauden joukkueemme on nyt valmis. Hänellä on kokemusta Portugalin nuorten maajoukkueista sekä useista portugalilaisseuroista, jotka ovat osallistuneet myös Euroopan Cupeihin, kuten FC Porto Vitalis ja XICO Andebol. Tiago vahvistaa puolustustamme ja hänen vahva pitkän matkan heittotaitonsa tuo mahdollisuuksia hyökkäykseen. Mielestäni on erinomainen merkki seuran kehityksestä, että pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia monenlaisista ympäristöistä tuleville pelaajille. Seuran asema eurooppalaisten seurojen keskuudessa on selvästi nousussa.” Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas kommentoi hieman harvinaisemmasta suunnasta saapuvan pelaajan sopimusta.

”Cocks tähtää vahvasti kansainvälistymiseen ja Euroopan kentille, joten halusimme viimeisen pelaajahankintamme myötä tuoda myös joukkueeseen uudenlaista kansainvälistä virtaa. Portugalissa on hyvin vahvaa käsipallokulttuuria ja toivomme Tiagon myös tuovan osaltaan tuulahduksen tästäkin Riihimäelle. Joukkueen tavoitteet ovat jälleen kerran kovemmat ja mielestäni meillä on myös jälleen kerran kovempi joukkue. Ensi syksynä lähdemme tosissamme Champions Leaguen karsintaan.” manageri Jari Viita puolestaan valottaa Cocksin tulevan kauden suunnitelmia.

Käsipalloseura Riihimäen Cocks toivottaa Tiagon tervetulleeksi seuraan!

EHF Pelaajaprofiili: http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2011-12/player/541029/Tiago+Silva

Nimi: Tiago Silva

Pelipaikka: Oikea takamies

Syntymäaika: 04.01.1991

Pituus: 198 cm

Paino: 92 kg