Cocks matkasi sunnuntai-iltaa viettämään Porvooseen, jossa oli jälleen SM-liigapisteitä jaossa. Joukkueiden aiempien vuosien kohtaamiset Porvoossa ovat usein olleet todella runsasmaalisia, eikä asetelma muuttunut mihinkään tälläkään kertaa.

Cocksin aloitusmiehistö oli kokenut pari muutosta edellisiin peleihin verrattuna, kun Ionut Chiparus korvasi SKA Minskiä vastaan lepsusti esiintyneen Gheorghe Safroniin ja Roman Protcenko aloitti Kristian Janssonin tilalla pelinrakentajana. Cocks nykäisi heti ottelun alussa parin maalin johdon Teemu Tammisen rankaistessa Akilleksen pallonmenetyksistä. Akilles vaihteli puolustusmuotoaan useaan otteseen ensijakson aikana, mutta mikään vaihtoehto ei saanut Cocksin maalintekoa tyrehtymään. Akilleksen hyökkäystehot lepäsivät suurimmaksi osaksi mainion ukrainalaisen Sergei Shevchenkon harteilla, joka joko ratkaisi itse tai ruokki hyvin laidallaan pelannutta Henri Storsjötä. Kun puolustaminen ei tuntunut kumpaakaan joukkuetta liiemmin kiinnostavan, lähdettiin taukoa viettämään numeroissa 18-23.

Akilles jatkoi myös toisella jaksolla eri puolustusvariaatioiden kokeilemista, mutta onnistui vain harvoin sekoittamaan Cocksin hyökkäyspelaamista. Vierasjoukkueen toisen jakson hahmoksi nousi hyviä otteita esittänyt Roman Protcenko. Venäläisen röyhkeät ajot Akilleksen puolustuksen väleihin ja pallonriistojen jälkeiset nopeat hyökkäykset tuottivat 6 hienoa maalia. Akilles onnistui vielä ottelun loppuminuuteilla nousemaan kolmen maalin päähän Cocksista, mutta vierasjoukkueen voitto ei ollut missään vaiheessa vakavasti uhattuna. Ottelun loppulukemiksi merkitään 38-41.

Ottelun näkyvin hahmo oli ehdottomasti 13 maalia paukuttanut ja kahdella tähdellä palkittu Shevchenko. Mihail Kobzev jäi huomattavasti näkymättömämmäksi, mutta onnistui siitä huolimatta tekemään 8 maalia. Cocksilta Teemu Tamminen jatkoi viime aikojen vahvoja otteitaan ja Roman Protcenko pelasi tähän mennessä parhaimman pelinsä Cocksin riveissä. Tamminen palkittiin ottelussa kolmella tähdellä ja aina varmaa työtä molemmissa päissä kenttää tekevä Kristo Järve yhdellä tähdellä. Vierasvoitosta huolimatta maalivahtimittelö meni selkeästi Akilleksen nimiin. Vaikka taakse pääsikin 41 maalia, nappasi Akilleksen maalivahtikaksikko myös suuren määrän hienoja torjuntoja. Cocksin maalilla pääasiassa pelannut kaksikko Umovist-Safronii sen sijaan ei saanut juuri mitään kiinni, ja maalivahtipelin onnistuminen tuleekin jatkossa esittämään suurta roolia Cocksin menestymisessä tai menestymättömyydessä.

Cocksin maalintekijät:

Teemu Tamminen 8

Roman Protcenko 7

Kristo Järve 5

Gheorghe Safronii 5

Antti Rogenbaum 4

Antti Valo 3

Roni Syrjälä 3

Ionut Chiparus 3

Kristian Jansson 2

Ahti Rogenbaum 1