Pelaajauutisia: puolalainen Ignacy Bak edustukseen

Riihimäen Cocks on solminut 2-vuotisen pelaajasopimuksen puolalaisen Ignacy Bakin kanssa. Bak pelaa oikealla ns. right backin paikalla ja tulee siis Vitalie Nenitan pariksi. Elokuussa 25 vuotta täyttävä nuori lupaus siirtyy Cocksiin NMC Górnik Zabrzesta. NMC Górnik Zabrze osallistui menneellä kaudella EHF Cupiin, mutta pelit jäivät koronan vuoksi kesken.

– Olen todella motivoitunut ja iloinen tulevasta kaudesta Cocksin riveissä. En malta odottaa, että pääsen harjoittelemaan joukkueen kanssa. Aion tietenkin antaa parastani ensimmäisellä kaudella, Ignacy Bak kommentoi.
– Haluan kasvaa pelaajana ja saada kokemusta.

Kun kysyn hänen unelmistaan, vastaus tulee nopeasti:
– Suurin unelmani on tietenkin pelata Mestareiden liigassa jonain päivänä.

Nuoresta iästään huolimatta mies on ehtinyt pelata Puolan maajoukkueen riveissä seitsemään otteeseen, joten kokemustakin kovista peleistä on.

Edustusjoukkueen valmentaja Boris Dvorsek uskoo Bakin olevan hyvä lisä joukkueeseen.

– Etsimme oikealle pelaajaa, joka on hyvä puolustuksessa, erilainen pelityyliltään kuin Nenita ja nuori. Ignacy Bakilla on erittäin hyvä heitto ja hänellä on hyvät edellytykset kasvaa ja kehittyä. On erittäin tärkeää saada hänet kahdeksi kaudeksi mukaan.

– Uskon, että niin seura, joukkuetoverit, valmentajat ja tietenkin fanit tulevat olemaan tyytyväisiä Bakin valintaan, Dvorsek kommentoi.

Miesten edustusjoukkue täydentyy vielä kesäkuun aikana, seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!