Otteluennakko: Runkosarjan viimeinen

Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan Riihimäellä 17.3. kun Helsingin IFK saapuu Cocksin vieraaksi.

Runkosarjan ykkönen

Cocks on jo varmistanut runkosarjan voiton. Cocks tulee näin etenemään suoraan välieriin ja pelaa välierissä neljänneksi sijoitettua joukkuetta vastaan. Joukkue selviää vasta puolivälierien jälkeen. Runkosarjan toinen sija on yhä avoinna, ja ennen viimeistä kierrosta voittajaksi voi edetä GrIFK, BK-46 tai HIFK.

Edellisessä ottelussa Cocks kaatoi GrIFKin hyvän ottelun päätteeksi. Cocksin päävalmentaja Christophe Viennet oli myös tyytyväinen joukkueen suoritukseen.

Viennet kommentoi Cocksin suoritusta näin.

Tänään pelattiin mielestäni erittäin hyvä ottelu. Tiedettiin että Grifkiä vastan ottelut ovat aina isoja, olen tyytyväinen että tehtiin sovittuja asioita ja mitä meiltä odotettiin.

Hyvävireinen HIFK

HIFKin jatkosarja on ollut kaksijakoinen. Ensimmäisestä kolmesta ottelusta joukkue keräsi nolla pistettä maalieron ollessa neljätoista maalia pakkasen puolella. Edellisestä kahdesta ottelusta helsinkiläisjoukkue on kuitenkin voittanut molemmat. Viime ottelussa HIFK otti ison päänahan kun BK-46 kaatui 29-28.

Edellisessä ottelussa HIFK:n päävalmentaja Rostislav Grinishin kiitteli erityisesti joukkueen hienoa asennetta ja kirosi loukkaantumisia

Tämä voitto oli erittäin tärkeä varsinkin henkisesti, kun saimme kauden ensimmäisen voiton BK:sta. Ikävää että menetimme lisää pelaajia, mutta se vain tiivisti joukkueen yhteispeliä. Kaikki taistelivat juuri sillä tavalla kuin oli tarkoitus, ja ottelu oli erinomainen lämmittely pudotuspelejä varten. Tänään olen ylpeä tavasta, jolla saimme pelattua koko ottelun.

Seuraa heitä

Cocks, Davor Basaric: Viivapelote on Cocksin kauden viidenneksi paras maalintekijä ja iski edellisessä ottelussa GrIFKiä vastaan kuusi maalia

HIFK, Viktor Grönmark: BK-46:tta vastaan kymmenen, eli yli kolmanneksen joukkueensa maaleista tehnyt Viktro Grönmark on HIFKin kolmanneksi paras maalintekijä.

Seuran pelaajat pääsevät pelipaita päällä ilmaiseksi peliin!
Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 10