SM-liiigan otteluennakko: Cocks-HC Tallinn – ”Vieraita Virosta”

Riihimäen Cocks Areenalla nähdään lauantaina 25.9. poikkeuksellinen käsipallon SM-liigan ottelu, kun Tallinnasta kotoisin oleva HC Tallinn vierailee Cocks Areenalla. Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 16:00.

Historialliset pisteet

HC Tallinn teki SM-liigan toisella ottelukierroksella historiaa ottamalla avauspisteensä SM-liigassa kaatamalla SIF:n 28-20. Avauskierroksella Tallinn hävisi selvin 22-34 lukemin BK-46:lle. SIF pelin jälkeen tallinnalaisten uusi päävalmentaja Bo Östergaard oli syystäkin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Pelasimme minusta erittäin hyvän ensimmäisen puoliajan, joukkue on hitsautunut yhteen oikein hyvin ottaen huomioon, että olemme olleet yhdessä kolme viikkoa, Östergaard kertoi käsipallon SM-liigan haastattelussa.

HC Tallinn lähtee Cocksia vastaan altavastaajan asemasta, mutta ottelukalenteri on Tallinnalaisten puolella. HC Tallinn on pelannut viimeksi 12.9., kun taas Cocksille lauantain ottelu on kolmas puolentoista viikon sisään. Vastassa on siis hyvin levännyt tallinnalaisryhmä.

Näkyykö rasitus?

Riihimäen Cocks on aloittanut SM-liigan puhtaalla pelillä. Nyt vastaan asettuu kuitenkin hieman eksoottisempi (ainakin SM-liigan standardeilla) ryhmä, joka on hyvin levännyt ja vahvistunut viime kaudesta. Odotettavissa on siis erittäin hieno lauantaipäivän käsipallokamppailu.

Viime ottelussa Cocksin puolustus toimi erinomaisesti maalivahti Adrian Tenghean johdolla. Nähtäväksi jääkin kehittyykö peli edellisestä pelistä vai painaako viime viikkojen kuormitus jaloissa. 

Ottelu alkaa Cocks Areenalla lauantaina 25.9.2021 kello 16:00!

Seuraava kotiottelu pelataan vasta 6.10, joten nyt on täydellinen aika katsastaa Cocksin kunto ennen lyhyttä taukoa! 

Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja lapset 10€

Nähdään Cocks Areenalla!