Otteluennakko: BK:n vuoro tulla Riihimäelle

Käsipallon SM-liiga jatkuu ja tällä kertaa vuorossa on kotiottelu, kun viime vuoden suomenmestari BK-46 saapuu Riihimäelle mielessään revanssi.

Keskinäiset Cocksin heiniä

BK-46 ja Cocks ovat kohdanneet tällä kaudella eri kilpailuissa viisi kertaa, ja Cocks on voittanut otteluista jokaisen. Ottelut ovat pysyneet kuitenkin tiukkoina ja BK on näyttänyt vaarallisuuttaan otteluissa useaan otteeseen. Edellinen ottelu päättyi viikko sitten Karjaalla Cocksin 27-36 vierasvoittoon.

Tuon ottelun jälkeen Cocksin päävalmentaja Christophe Viennet oli tyytyväinen joukkueen esitykseen

Tärkeä voitto tänään. Olen tyytyväinen. Kovia otteluita aina Karjaalla. Jatketaan joukkueen kehittämistä.

Runkosarjan voitto mielessä

Voittamalla lauantain ottelun Cocks ottaa ison askeleen kohti SM-liigan runkosarjan voittoa. Ennen lauantain ottelua SM-liigan sarjataulukko näyttää tältä:

#JOUKKUEOVTHMP
1 Cocks3300108-749
2 GrIFK320179-915
3 BK-46310293-994
4 HIFK300384-1000

Alkupisteet: Cocks +3,BK-46 +2,GrIFK +1

Voitolla Cocks varmistaisi paikkansa kahden parhaan joukossa ja ottaisi samalla ison askeleen kohti runkosarjan voittoa.

SM-liigan ylemmän jatkosarjan kaksi parasta joukkuetta menevät suoraan välieriin kun taas ylemmän jatkosarjan 3. ja 4. kohtaavat alemman jatkosarjan 1. ja 2. puolivälierissä. Puolivälierien voittajat pelaavat suoraan välieriin menneitä joukkueita vastaan finaalipaikasta.

Seuraa heitä

Cocks, Dmitry Kholmov: Cocksin maalilla koko kauden hienosti torjunut Kholmov ansaitsi yhden tähden otteistaan viime viikonloppuna Karjaalla. Kholmovin torjuntoja tarvitaan myös tänä lauantaina.

BK-46, Robin Sjöman: BK-46:n paras pelaaja viime lauantaina. Oli alati vaarallinen ja pyrki aiheuttamaan kaaosta Cocksin viivalla. Iski myös kuusi maalia.

Seuran pelaajat pääsevät pelipaita päällä ilmaiseksi peliin!
Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 10€