Nico Rönnbergin sopimusta jatkettu kahdella vuodella

Kolmatta täyttä kauttaan Cocksissa pelaavan Nico Rönnbergin pelaajasopimusta olisi ollut vielä puolitoista vuotta jäljellä, mutta tällä viikolla osapuolet laittoivat allekirjoituksensa uuteen sopimuspaperiin. Uuden sopimuksen myötä Rönnberg jatkaa Cocksissa vielä kaksi vuotta alkuperäistä pidempään, aina kesään 2020 saakka. Aloite uuden sopimuksen tekemiseen tuli oloihinsa tyytyväiseltä pelaajalta itseltään.

”Meillä on tosi hyvä joukkue ja pidän joukkuekavereista paljon. Oli helppo päätös jatkaa sopimusta, koska tiedän, että täällä panostetaan käsipalloon kunnolla. Cocks on taas mennyt eteenpäin joukkueena, kehityn itsekin koko ajan ja saan pelata paljon kovia otteluita Euroopassa ja Baltiassa, eikä vain Suomessa. Näen joukkueellamme hyvät mahdollisuudet onnistua Euroopassa ja Baltiassa tällä kaudella ja myös tulevilla kausilla.” Rönnberg perustelee päätöstään.

Tyytyväinen luottopelaajansa pitkään jatkoon on myös Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas.

”Nico on yksi johtavista pelaajista joukkueessamme ja hänen vahvat esityksensä kauden ensimmäisellä puoliskolla antoivat meille hyvän syyn miettiä pidempääkin yhteistä tulevaisuutta ja jatkaa sopimusta jo näin varhaisessa vaiheessa. Valmentajana olen iloinen hänen asenteestaan ja esityksistään niin harjoituksissa kuin otteluissakin, joissa Nico on rohkeasti kantanut vastuuta ja puskenut muuta joukkuetta mukanaan.”

 

riihimaen_cocks_pl_0091

 

 

 

Nimi: Nico Rönnberg

Pelipaikka: Vasen takapelaaja

Syntymäaika: 14.4.1992

Pituus: 190 cm

Paino: 91 kg