Minit pelasivat isiä vastaan Cocks Areenalla

Sunnuntaina 10.11.2019 Käsipalloseura Riihimäen Cocks ry:n 26 Mineissä pelaavaa lasta vietti isänpäivää Cocks Areenalla isät vastuksena kentillä. Pelit aloitettiin heti aamuyhdeksältä. Pelejä oli kolmella kentällä ja voittajasta ei tainnut olla epäselvää yhdessäkään pelissä.

Alun isä-lapsi syöttelyn jälkeen lapset voittivat aikuiset viestikilpailussa. Sama tahti jatkui kolmella käsipallokentällä aikuisten jäädessä lasten jalkoihin. Pelien päätteeksi lapset näyttivät vielä aikuisille mallia ja heittivät 7 metrin heittoja valmentajalle, aikuisten samalla kannustaessa.

Tästä on hyvä jatkaa muutama kerta harjoitellen ja odotellen 1.12.2019 järjestettävää Minien ja 2010 syntyneiden omaa pelipäivää samaisella areenalla.

Liikunnaniloinen aloitus isänpäivään toi vaihtoehtoista uutta perinnettä siihen tuttuun aamupala sänkyyn -rutiiniin. Lapset pääsivät näyttämään mitä ovat oppineet ja haastamaan arjen sankarinsa käsipallokentillä.

Aamun tavoite täyttyi kaikilla tärkeimmillä mittareilla, kun kentillä nähtiin paljon hienoja suorituksia ja punaisia poskia.

Aamun peleissä mukana Minejä valmentavat isät Kai Elomaa, Riku Lappalainen, Jani Peltonen ja Timo Puhakka.