Laituri Bojan Zupanjac jatkaa kauden 2019/2020 loppuun

Cocksin toinen serbialainen vahvistus, vasemmalla laidalla pelaava Bojan Zupanjac, on myös solminut jatkosopimuksen seuran kanssa kauden 2019/2020 loppuun saakka.

34-vuotias Zupanjac tuli Riihimäelle viime syyskuussa serbialaisesta Spartak Vojputista. Kaudella 2015-16 Vojput osallistui itäeurooppalaiseen SEHA-liigaan, jossa Zupanjac oli sarjan viidenneksi paras maalintekijä 83 osumalla 18 ottelussa.
SM-liigassa Zupanjac on onnistunut Cocksin paidassa 29 kertaa. Laituri iloitsee saadessaan jatkaa kaksi kautta seurassa, jolla on suuria tavoitteita.

– Olen ollut tyytyväinen yhteistyöhön seuran kanssa, ja uskon että joukkueessa on mahdollisuus ja tilaisuus edetä, Zupanjac kertoo.
– Joukkuehenki on erittäin hyvä, työskentelemme kuin yksi iso perhe. Haluan osaltani olla parantamassa joukkueen peliä, jotta menestyisimme yhdessä.

Kevään EHF-pelejä Zupanjac odottaa toiveikkaana.
– Göppingeniä lukuunottamatta vastustajat ovat hyvin tasavertaisia kanssamme. Toivon, että parannamme viime vuoden tulosta ja pääsemme neljännesvälieriin.

Bojan Zupanjac muutti Suomeen vaimonsa Milican kanssa. Jatkosopimuksen myötä hänkin alkaa etsiä Suomesta töitä ja jatkaa Suomen kielen opiskelua. Molemmat kertovat viihtyneensä maassa paremmin kuin hyvin.
– Voimme hyvin täällä, ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja näinkin lyhyessä ajassa olemme saaneet erittäin hyviä ystäviä, Zupanjacit kertovat.

Bojan Zupanjacin näet pelikentällä jo tänään perjantaina 26.1. pelattavassa kotipelissä Cocks – HC Hik Urheilutalolla klo 19!

©SMy