Kympit kimpassa – mallikasta seurojen välistä yhteistyötä Riihimäellä

Seuramme 2010 ja 2011-syntyneillä pojilla ja tytöillä on ollut syksyn ajan hieno mahdollisuus olla mukana täysin uudenlaisessa harjoitusryhmässä. Koko kaupungin pojat ja tytöt ovat muodostaneet yhteisen harjoitusryhmän, mikä on jotain täysin uutta – ainakin Riihimäellä.

Riihimäen Koripalloseura, Käsipalloseura Riihimäen Cocks, Kiekko-Nikkarit ry, Riihimäen Kisko yleisurheilu, Riihimäen Palloseura r.y., RSS Panthers ja Riihimäen Juju – lentopallo ja Riihimäki – Kotikaupunki – liikuntapalvelut liikuttavat aina keskiviikkoisin lapsia yhteistuumin ja -voimin Istuinkivellä. Kaikkiaan seurojen joukkueiden toiminnassa on yhteenlaskettuna lähes 200 2010-syntynyttä lasta, joka on ikäluokasta koko kaupungissa erittäin merkittävä osa.

”Kympit Kimpassa”-työnimellä kutsuttavan ryhmän aikataulut on suunniteltu siten, että talvikaudella ryhmään on mahdollisemman monen lajin harrastajan mahdollista tulla.

Viime keskiviikkona Cocks Minipojat ja – tytöt isännöivät Urheilutalolla järjestäen ryhmälle käsisturnauksen. Illan aikana juniorit pelasivat yli 30 ottelua.

Lisätietoja toiminnasta antavat Matias Lehtinen (050 3471244) ja Joni Salin (050 3066990).