Kuusi päivää Klaus Feldmannin opissa

Riihimäen Urheilutalon halli heräsi eloon kesälevolta, kun Cocks sai vieraakseen saksalaisen huippuvalmentajan Klaus Feldmannin. Kuuden päivän aktiivisen puolustuksen pääteemalla kulkenut käsipalloleiri oli täynnä treeniä, vauhtia ja hurjasti uutta tietoa sekä pelaajille että valmentajille.

Cocksin 07-pojat aloittivat leirin maanantaina 8.7.2019 kolmituntisella sessiolla. Toinen samanlainen nautiskeltiin tiistaiaamuna. Iltapäivää molempina päivinä tähdittivät Cocksin 05-06 tytöt. Kovatempoiset, kuitenkin loistavasti suunnitellut ja johdonmukaiset treenit tarjoiltiin Feldmannin toimesta joukkueelle toisensa perään. Jo pienessä ajassa kokenut kouluttaja näki mikä toimii millekin joukkueelle ja jokainen sai rutkasti omaan treeniin, joukkuepeliin ja vielä kotiin viemisiäkin. 

Keskiviikkona ja torstaina vuorossa olivat seuran 05-06 pojat, iltavuoron saivat pojat 02-04. Treenin kovuus säilyi koko linjan ja jokainen lähti hallista kaikkensa antaneena ja paljon uutta tietoa mukanaan, niin omasta tekemisestä kuin uusista harjoitteistakin. Kaiken kaikkiaan lähes seitsemänkymmentä cocksilaista junioria kävi Feldmannin opissa viikon aikana.

Perjantaina Riihimäki sai vieraita, kun Akilleksen 05-tytöt tulivat vuorostaan Feldmannin oppiin kahdeksan tunnin tehopäivään. Lauantaina, leirityksen viimeisenä päivänä, oli vuorossa valmentajat. Koko päivän workshop oli jaettu tasaisesti teoriaan ja käytännön harjoituksiin. Osallistujia oli yhteensä kuudesta eri suomalaisesta käsipalloseurasta. Cocksilaiset junioripelaajat toimivat demojoukkueena ja upeat suoritukset saivat Feldmannin lopettamaan suunniteltua hieman aikaisemmin päivän, sillä hänen työnsä oli tehty- oppi oli mennyt perille.

Tätä oppia jatketaan nyt seurassamme uudella kaudella, sillä Feldmannin filosofia ja oppi sulautuu täydellisesti cocksilaiseen pelityyliin ja valmennuksen linjaukseen. Näillä eväillä on upea jatkaa kohti uuden kauden tavoitteita, niin hallissa, kuin seuran kehityksenkin osa-alueilla.