Koulukäsipalloturnauksessa 560 lasta pelaamassa!

Seuran perinteinen alakouluille järjestettävä koulukäsipalloturnaus pelattiin jälleen 6.-8.2.2019 Riihimäen Urheilutalolla. Kouluja oli mukana sekä Riihimäeltä, että Hikiältä ja Tervakoskelta. Kolmen päivän turnaus oli täynnä energiaa, liikunnaniloa ja tietenkin käsipalloa.

Yhteensä 560 lasta valtasi kolmen päivän aikana Riihimäen Urheilutalon liikuntahallin. Alakouluille järjestetty koulukäsipalloturnaus keräsi innostuneita pelaajia, katsojia ja mahtavia toimihenkilöitä hallille. Seuran työntekijöiden organisoima tapahtuma onnistui omien aktiivipelaajien ja toimihenkilöiden ansiosta loistavasti. Tuomareina nähtiin muun muassa B-poikien ja edustuksen pelaajia, kävipä perjantaina kentällä viheltämässä myös Suomen Käsipalloliiton Kristian Anderssonkin.

Keskiviikkona pelattiin 1-3 luokkalaisten turnaukset ja hallissa pelasi yli 270 lasta. Onnistunut päivä päättyi tiukkoihin kolmosluokan mitalipeleihin. Torstaina vuorossa olivat 4. luokkalaiset ja jännitystä ei puuttunut mitalipeleistä silloinkaan. Huikean päivän päätteeksi oli hyvä jatkaa perjantain turnaukseen, jossa 5. luokkalaiset ottivat mittaa toisistansa.

Turnauksen päätavoite on laajentaa käsipallotietämystä koululaisten ja opettajien keskuudessa, mutta yhtä tärkeänä seura pitää annettua mahdollisuutta tarjota kouluille erilainen ja ennen kaikkea liikunnallinen koulupäivä. Liikunnanilon levittäminen on varmasti jokaisen seuran ydintavoite ja siinä onnistuttiin jälleen hienosti.

Yläkoulujen turnausajankohtaa etsitään vielä, mutta yläkoulujen koulukäsipalloturnaus pelattaneen vielä tämän kevään aikana.

Kiitos kaikille kouluille ja opettajille, että tämä oli jälleen mahdollista. Ja kiitos ennen kaikkea kaikki oppilaat, jotka pelasivat täysillä ja reilulla asenteella.

Lisää tietoa aiheesta antaa seuran Junioripäällikkö.
sähköposti: viivi.kuja-kyyny(at)cocks.fi
puhelin: 044 586 4017