Koneisto pelaajien takana

Cocksin 459 jäsenestä noin 90 jäsentä toimivat seurassa vapaaehtoisina eri tehtävissä. Joukkueenjohtaja, huoltaja, kirjuri, valmentaja mainostenlaittaja ja musiikinsoittaja ovat muun muassa tehtäviä, joita täyttävät kultaakin arvokkaammat Cocksin vapaaehtoiset. Kiitos teille jokaiselle kuluneesta vuodesta ja panoksestanne, jota ilman seura ei olisi toimiva.

On luonnollista, että turnauspäivän kahvio pyörii pelaajien vanhempien avulla, kuten myös valmennus ja pelipaitojen painatuskin. Kun seurassa on 20 toimivaa joukkuetta, tätä vaaditaan. Mutta se ei ole itsestäänselvyys. Seura on ylpeä jokaisesta vapaaehtoisestansa, panoksesta ja ilosta, jonka he tuovat toimintaa, kukin omalla tavallaan.

    

Vapaaehtoisuus ei ole arvioitavaa työtä eikä siitä makseta aineellista palkkaa, toiminta tulee sydämestä ja ilosta olla mukana. Pelkkä ilo ei toki aina riitä ja motivaatiota on löydyttävä muualtakin, kuten itsensä kehittämisestä, uuden oppimisesta ja yhteisöllisyydestä. Tekeminen jonkin hyvän asian vuoksi on varmasti yksi yleisimmistä syistä olla mukana toiminnassa.

  

Kulunut kaudenpuolikas on Cocksille historiallinen, ensiheitot EHF-kentillä eivät onnistuneet ilman isoa vapaaehtoisjoukkoa, jotka laittoivat kerta toisensa jälkeen Vantaan Energia areenan EHF-kuntoon. Kuntoon, joka kelpasi kansainväliselle delegaatillekin. Työtä tehtiin kovaa niin toimistolla, pelihallilla kuin järjestelyissä kulisseissakin. Lopputulos oli enemmän, kuin mitä uskalsimme edes kuvitella, onnistuimme upeasti.

  

Kiitos jokaiselle vapaaehtoiselle mukanaolosta, sillä osaksi teidän avullanne mahdollistamme harrastamisen, pelaamisen, menestyksen ja liikunnallisen elämäntavan omaksumisen osaksi jokaisen jäsenen elämää.

Rauhallista joulun aikaa toivottavat ja ansiokkaasta vuodesta sekä urheilijoita että taustajoukkoja kiittävät Jari, Roni ja Viivi!

Jutun kuvat Sanna Myllärinen ja Anne Kihlman-Kitinoja