Kokenut Kroatialainen Riihimäelle!

Riihimäen Cocks vahvistuu, kun oikeana takapelaaja, monissa Euroopan sarjoissa pelannut vasenkätinen Nikola Kedžo siirtyy Cocksiin. Kokenut Krotialainen on pelannut aikaisemmin urallaan monissa Euroopan pääsarjoissa.
33-vuotiaan Kedžon edellinen seura oli Puolan Superliigan SPR Tarnowissa. Lisäksi Kedžolta löytyy tililtään pelejä muun muassa Romanian Steua Bucarestista, Norjan ØIF Arendalista sekä Makedonian RK Metalurg Skopjesta, jossa Kedžon  edustama Makedonialaisjoukkue voitti Makedonian mestaruuden sekä selvisi Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon.
Kaj Kekki toivoo Kedžolta apuja puolustukseen

– Nikola on kiertänyt paljon Eurooppaa ja häneltä löytyy paljon kokemusta. Vasenkätisiä pelaajia on vaikea löytää ja on hienoa että hän päätyi Riihimäelle. Toivottavasti Nikola tuo meille katu-uskottavuutta puolustukseen, Kekki kommentoi tuoretta siirtoa.

Kedžo on tyytyväinen päästessään Riihimäelle. Hän odottaa seuraavien kuukausien kovia otteluita innolla.

– Olen tyytyväinen ollessani täällä. Uudet joukkuelaiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Aloitan innoissanii harjoittelun joukkueen kanssa. Seuraavat kuukaudet tulevat olemaan kovia, kun pelaamme Cup-finaalissa, SM-liigan ylemmässä jatkosarjassa ja Eurooppa Liigassa. Ensisijaisesti haluan että pelaamme hyvin, ja saamme sitä kautta hyviä tuloksia. Haluan myös päästä nostamaan mestaruuspokaalin ilmaan, Kedžo kommentoi heti Riihimäelle saavuttuaan.

Cocksin tammikuun siirtouutiset eivät suinkaan olleet tässä, vaan huomenna julkaistaan seuraava tammikuun siirto!