Käsipallon SM-liigan otteluennakko: Cocks-Dicken – ”Romantiikkaa Cocks Areenalla”

Riihimäen Cocks pelaa käsipallon SM-liigassa Dickeniä vastaan torstaina Cocks Areenalla. Ottelu alkaa kello 18:30 ja on katsottavissa myös Solidsportilta.

Vihdoin positiivista

Riihimäen Cocks pelasi pitkästä aikaa tuloksellisesti hyvän ottelun tiistaina Eurooppa Liigan päätösottelussa, kun Bundesliigan kestomenestyjä TBV Lemgo Lippe taipui tasapeliin Cocksin vieraana. Ennen tiistain tasapeliä Cocks oli hävinnyt kuusi ottelua putkeen, joten onnistumisella on varmasti positiivisia henkisiä vaikutuksia Cocksille.
Kaj Kekki oli luonnollisesti tyytyväinen ottelun tulokseen.

– Yllätimme itsemme, vaikka Lemgo ei ollut henkisesti täysin Riihimäellä. Taistelimme hienosti ja tulos oli hyvä, vaikka teimmekin liikaa teknisiä virheitä. Tämä antaa meille hyvät lähtökohdat taistelussa Suomen mestaruudesta.

Myös Cocksin parhaaksi palkittu Adrian Tenghea oli tyytyväinen

– Tämän kauden Eurooppa Liiga oli hieno kokemus. Nämä pelit ovat kauniita kokemuksia. Tänään taistelimme ja pelasimme ilman paineita, ja yksi piste on hieno palkinto siitä.

Tärkeä ottelu torstaina

Torstain EL Romantico on Cocksille erittäin tärkeä. BK-46 kaatoi GrIFKin keskiviikkona, ja näyttää kruisailevan ylivoimaiseen voittoon jatkosarjassa. Ennen torstain Cocks-Dicken ottelua sarjataulukko näyttää seuraavalta.

Joukkue Ottelut Pisteet
BK-46 5 12
Dicken 4 5
GrIFK 5 4
Cocks 4 3

Jatkosarjan toisesta sijasta ja suorasta paikasta semifinaaleihin käydään siis erittäin kova taistelu Cocksin, Dickenin ja GrIFKin kesken, ja varsinkin Cocksille torstain ottelu on todella tärkeä.

Seuraa heitä

Dicken, Max Granlund: Muutama viikko sitten Dicken julkaisi uutisen, jossa kerrottin että vasen takapelaaja Max Granlund siirtyy ensi kaudeksi Ruotsin liigan Alingsåsiin. Uutinen ei ole muuttanut Dicken kasvatin pelaamista yhtään, ja edellisessä ottelussa SM-liigan maalipörssiä ylivoimaisesti johtava Granlund ei näytä hidastavan tahtia ollenkaan. Edellisessä ottelussa BK-46:tta vastaan Granlund teki yhdeksän maalia.
Cocks, Adrian Tenghea: Tenghea pelasi tiistaina hienon ottelun tiistana Lemgoa vastaan, ja Tenghean otteita tarvitaan myös torstaina Dickeniä vastaan. Romanialaisen itseluottamuksen pitäisi ainakin olla kunnossa, joten nyt täytyy saada vain raajaa pallon ja maalin väliin!
Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 18:30 ja ottelun näkee myös Solidsportilta!