Joululahja Ranskaan – Djordje Djekic siirtyy Ranskan liigaan

Cocks sai jouluksi ikäviä uutisia, kun seurassa keväästä 2020 pelannut pelinrakentaja Djordje Djekic siirtyy Ranskan liigan C’ Chartes Métropole Handballiin. Siirto astuu voimaan välittömästi Uudenvuoden jälkeen.

Riihimäen Cocks on profiloitunut muutaman viime vuoden aikana loistavana kasvattajaseurana Euroopan huipulle pyrkiville nuorille ja hieman vanhemmillekin pelaajille. Viimeisen vuoden aikana Cocksista on siirtynyt useita pelaajia Euroopan kentille. Nico Rönnberg siirtyi keväällä silloin Ranskan liigassa pelanneen US Ivryn riveihin,  Aliaksandr Markelau siirtyi La Riojaan ja taistelee siellä Espanjan mestaruudesta sekä glooriasta Eurooppa liigassaja viimeisimpänä Djordje Djekic siirtyy Ranskan liigaan. 

Cocksin asemaa Suomen johtavana tienä Eurooppaan tukevat hyvä menestys SM-liigassa ja sen tuoma näkyvyys Euroopan sarjoissa Euroopan kärkijoukkueita vastaan. Myös Cocksin junioripolku tukee Cocksin työtä kasvattajaseurana Euroopan kärkiliigoihin.

Uutta verta sisään

Cocksilaisten ei kannata kuitenkaan huolehtia Djekicin jättämää aukkoa, sillä pelipaikalle on tulossa uutta verta. Vinkkinä kerrottakoon että vuonna 1999 syntyneellä pelinrakentajalla on takanaan yhdet U-18 EM-kisat, yhdet U-19 MM-kisat ja yhdet U-20 EM-kisat.

Uudesta pelaajasta kerrotaan lisää tammikuussa!