Seuraava otteluÅIFK vs Cocks/24.9.2022/Samppalinnan Palloiluhalli

Irstan kolmas päivä

Sunnuntain pelit alkoivat D02 pojilla jo aamusta, heti yhdeksän aikaan. Nuoremmat junnut tulivat hallille myös seuraamaan peliä kostean aamulenkin ja tuhdin aamiaisen jälkeen.

IFK Skövde HK tuli ryminällä otteluun ja hallitsi hienokseltaan peliä läpi ottelun. Loppuluvut kirjattiin Cocksin tappioksi 7-14 ja turnaus pelit jäivät tähän ja IFK Skövde jatkoi aina neljännesvälieriin asti jossa turnauksen voittanut HK Silwing/Troja tiputti Skövden.

D03 pokien peli alkoi vasta klo 14.00 ja joukkue kävikin tekemässä kevyen aamupäivän treenin hallilla ennen ruokailua. Önnereds HK oli kuitenkin kaikilla osa-alueilla hieman Cocksia edellä ja hyvästä taistelusta huolimatta ottelu meni selvästi vastustajan nimiin luvuin 4-11 ja Cocksin poikein turnaus päättyi sijoitukseen 16 parhaan joukossa. Önnereds eteni aina neljän parhaan joukkoon mutta tippui välierissä turnauksen voittaneelle IFK Kristianstadille.

Turnaus oli hyvin järjestetty ja sunnuntaita lukuunottamatta myös sää suosi osallistujia.

Tasoerot joukkueiden välillä ja pieneksi jäänyt pelimäärä hieman himmensivät turneen kokonaiskuvaa mutta pojilla oli mukava ja opettavainen reissu.