Haastattelussa ensi kauden päävalmentaja Bojan Zupanjac

Riihimäen Cocks löi kauden 2023-2024 suunnitelmat lukkoon ajoissa, kun Suomesta lähemmäs perhettään Ranskaan muuttavan Christophe Viennetin tilalle nousee entinen Cocksin pelaaja ja tällä kaudella apuvalmentajana toiminut Bojan Zupanjac

Zupanjac tulee toimimaan ensimmäistä kertaa päävalmentajana, ja hän odottaakin uutta tehtävää innolla.

Miltä tuntuu tulla nimetyksi Cocksin päävalmentajaksi?

Päävalmentajana toimiminen on samalla suuri haaste sekä suuren vastuun tehtävä. On kunnia olla Cocksin päävalmentaja, ja olen valmis uusiin haasteisiin.

Zupanjac aikoo myös ottaa parhaat palat oman peliuransa aikaisilta valmentajilta

Tiedätkö jo millaista käsipallo Cocks tulee pelaamaan?

Christophe Viennet on ammattitaitoinen valmentaja, jolla on paljon tietoa ja jolta opin paljon. Ennen Viennetiä minulla oli myös paljon hyviä valmentajia, joiden kanssa tein töitä ja joilta yritin kerätä parhaat tiedot. Yritän luoda pelityylin, joka sopii parhaiten pelaajilleni. Haluan, että pelaamme taktisesti hyvin, aktiivisesti ja vahvasti puolustuksessa, jotta saamme mahdollisuuden nopeaan peliin ja helppoihin maaleihin. Yritän saada pelaajista parhaan mahdollisen irti, jotta he pääsevät luovasti peliin mukaan.

Myös omat juniorit tulevat saamaan lisää vastuuta

Haluatko käyttää enemmän Cocksin junioreita edustusjoukkueessa?

Junnupelaajat ovat jo päässeet pelaamaan ykkösjoukkueessa tänä vuonna, ja tämä kokemus tulee merkitsemään heille paljon ensi vuonna. Haluan, että vielä useampi juniorimme saa mahdollisuuden, ja toivon, että he pystyvät käyttämään sen oikealla tavalla.