GrIFK haastaa Cocksin Suomen Cupin finaalissa

Cocks lähtee puolustamaan Suomen Cupin mestaruuttaan suurena ennakkosuosikkina Grankulla IFK:ta vastaan. Toistaiseksi kotimaan kentillä yksikään joukkue ei ole kuluvan kauden aikana pystynyt pisteitä kukkolaumalta varastamaan ja ainoastaan SM-liigan toista sijaa hallussaan pitävä BK-46 on kyennyt edes näennäisesti laittamaan Cocksia tiukoille.

Kerrasta poikki systeemillä neutraalilla maaperällä pelattavassa Cup – finaalissa kaikki on kuitenkin mahdollista. GrIFK:n viime aikaiset tulokset eivät tosin puhu alkuunkaan sen puolesta, että joukkue olisi Cocksin voittamiseen vaadittavassa iskussa. Kauniaislaiset ovat hävinneet kolme neljästä viimeisestä liigaottelustaan ja vaikka ÅIFK kukistuikin Cup – välierässä helposti yhdentoista maalin erolla, ei kauniaislaisten nykykunnosta kovinkaan mairittelevia arvioita voi antaa.

Joukkueiden toistaiseksi ainoassa SM-liigakohtaamisessa Cocks kävi lokakuun loppupuolella ryöstöretkellä Kauniaisten luolassa. Mitään riemuparaatia tuo vierailu ei kuitenkaan ollut ja viiden maalin ero lukemin 24-29 on toistaiseksi selkeästi Cocksin pienin voittomarginaali SM-liigassa. Takki auki ei siis auta Cup – finaaliinkaan lähteä.

 

suomencup2016

 

Suomen Cupin finaalit pelataan lauantaina Myyrmäen Energia Areenalla. Naisten finaalissa klo 15:00 kohtaavat SIF ja Dicken. Cocksin ja GrIFK:n välinen miesten finaali polkaistaan käyntiin klo 17:30.