Europelit loppuivat häviöön kotona – muutoksia joukkueessa

Miesten edustusjoukkue lähti tämän päivän EHF European Cupin otteluun viiden maalin takamatkalta hävittyään viikko sitten Sloveniassa, Velenjessa vierasottelun 30-25.

Tyhjällä Cocks Areenalla ilman yleisöä pelattu ottelu lähti alhaisella energialla liikkeelle ja RK Gorenje Velenje oli kolmessa minuutissa kolmen maalin johdossa. Ensimmäistä puoliaikaa leimasikin RK Gorenje Velenjen nopeat vastahyökkäykset, joita Vitalii Shitsko torjui hyvällä prosentilla. Ero repesi kuitenkin lopulta viiteen maaliin, eikä toinen puoliaika piristyneestä joukkueesta huolimatta tuonut tilanteeseen tarvittavaa muutosta. Lopputulos 27-32(13-18).

Pukukoppiin asteli silmin nähden pettynyt joukkue. ”Ei ole näissä fiiliksissä kiva jäädä joululomalle”, todettiin valmennuksesta.

Cocksin puheenjohtaja Jari Viita reagoi pelin jälkeen nopeasti, ja ilmoitti kevätkaudelle mentävän muutaman muutoksen saattelemana. Bojan Zupanjac palaa kentälle vasempaan laitaan ja luopuu kakkosvalmentajan roolista. Vasemmassa laidassa on harjoitusringissä jo myös Cocksin oma kasvatti Julius Kemppainen. Kevätkaudella sen sijaan ei nähdä Stefano Arcieria, joka on vapautettu tehtävästään joukkueessa.