Eurooppa Liigan otteluennakko: HBC Nantes-Cocks – ”Ranskassa”

Riihimäen Cocks jatkaa käsipallon Eurooppa Liigan pelejä tiistaina 15.2., kun Cocks kohtaa toistamiseen tällä kaudella Euroopan kärkijoukkueisiin kuuluvan HBC Nantesin. Ottelu alkaa kello 21:45 ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä Elisa Viihde Viaplayn kanavilta!

Viikonloppuna tappioita

Riihimäen Cocks pelasi viikonloppuna kaksi ottelua, yhden edustusjoukkueen kokoonpanolla ja yhden akatemiajoukkueen kokoonpanolla. Lauantaina Cocks pelasi BK-46:tta vastaan Cocks Areenalla. Ottelu oli Cocksille vaikea ja BK-46 vei pisteet loppulukemin 27-32. Kaj Kekki  ei ollut tyytyväinen Cocksin esitykseen ottelussa.

Tänään Karjaa omisti kaiken muun paitsi tämän hallin, Kekki kommentoi lyhyesti ottelun jälkeen.

Sunnuntaina Cocksin akatemiajoukkue kävi pelaamassa merkityksettömän ottelun edustuksen puolesta Tallinnassa. HC Tallinn voitti sunnuntain ottelun loppulukemin 42-21, mutta Cocksin juniorit saivat ottelusta erittäin tärkeää kokemusta. Erityisesti Cocksin nuori Niko Hållman säväytti ottelussa, tehden yhdeksän maalia ja keräten kaksi tähteä.

Nantes tasaisen vahva cup mestari

HBC Nantes on ollut Ranskan Starleaguessa tasaisen vahva tällä kaudella. Nantesin saldo 16:sta ottelusta on 12 voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Nantes on tasaisessa Starleaguessa toisena, seitsemän pistettä sarjaa puhtaalla pelillä johtavan PSG:n takana. Nantes voitti myös joulukuun lopulla Ranskan cupin, kun se kaatoi finaalissa Chambery Savoien 21-28.
Eurooppa Liigassa Nantes on vahvoissa asemissa, kun kuuden ottelukierroksen jälkeen joukkue on lohkon kolmantena, vain yhden pisteen päässä kärjestä. Nantesin jatkoonpääsy näyttää siis tällä hetkellä hyvin todennäköiseltä.

Seuraa heitä

Nantes: Kiril Lazarov, Lazarov on yksi kaikkien aikojen käsipalloilijoista, ja häntä kannattaa seurata Cocksia vastaan. 41-vuotias oikea takapelaaja on ollut tällä kaudella pienemmällä vastuulla Eurooppa liigassa, mutta kentälle päästessään hän on seuraamisen arvoinen pelaaja.
Cocks, laitapelaajat: Maajoukkutauon jälkeen suurimman osan Cocksin maaleista ovat tehneet pelinrakentajat, ja takapelaajat ja viivapelaajat. Teemu Tammisen puuttuminen vie paljon tehoja laidoilta, mutta Cocksin laitapelaajien tulee nousta tulevissa otteluissa isompaan rooliin
Ottelu alkaa Nantesissa Suomen aikaa kello 21:45. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Viaplaylta!