Eurooppa Liigan otteluennakko: Cocks-TBV Lemgo Lippe – ”Kauden viimeinen eurokotipeli”

Riihimäen Cocks pelaa tiistaina 1.3. kauden viimeisen Eurooppa Liigan kotiottelun, kun Saksan TBV Lemgo Lippe saapuu Cocks Areenalle testaamaan Riihimäen Cocksin kunnon. Ottelu alkaa kello 19:45, ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä myös Viaplayltä.

Kokoonpano kysymysmerkki

Riihimäen Cocks lähtee otteluun vaikeasta tilanteesta, kun sairastapaukset koettelevat riihimäkeläisjoukkuetta. Edellisestä ottelusta GrIFKiä vastaan kokoonpanosta puuttui pitkäaikaisloukkaantuneiden Teemu Tammisen ja Teimuraz Orjonikidzen ohella myös Bojan Zupanjac, Nikola Kedzo, Vitalii Shitsko ja Vitalie Nenita. Lisäksi valmentaja Kaj Kekki puuttui ottelusta.
Toistaiseksi ottelun puuttujista ei ole tietoa, mutta mikäli poissaolijoiden lista on samanlainen kun lauantain ottelussa, tulevat Cocksin juniorit saamaan varmasti tarvittua kokemusta Eurooppa Liigan kovasta vauhdista.

Saksassa takkuaa

Vierasjoukkue Lemgo on varmistanut jatkopaikkansa Eurooppa Liigassa, mutta hieman Riihimäkeä suuremmasta Lemgon kaupungista maailmalle ponnistava TBV Lemgo Lippe ei ole tällä kaudella vakuuttanut kotimaansa Saksan Bundesliigassa. Saksalaisjoukkue on Bundesliigassa yhdeksäntenä, 20 pistettä Magdeburgin takana.
Koska Lemgo on varmistanut jo paikkansa Eurooppa Liigan 16 parhaan joukossa, on epävarmaa millaisella kokoonpanolla saksalaisjoukkue saapuu Riihimäelle. Joka tapauksessa vastaan astuu äärimmäisen taitava vierasjoukkue.

Seuraa heitä

Cocks, Sandro Samardzic: Samardzic teki viime ottelussa 6 maalia, ollen Cocksin paras maalintekijä. Cocksin laitureiden maalien perään on huudeltu jo pidempään, ja toivotaan että Samardzic ja muut laiturit vastaavat nyt huutoon.
TBV Lemgo Lippe, Lukas Zerbe: Zerbe on vasenkätinen oikea laitahyökkääjä, joka on ollut viime kuukausina kovassa nosteessa. Edellisessä ottelussa Cocksia vastaan Zerbe teki kahdeksan maalia. Lisäksi tammikuun EM-kisoissa Zerbe pelasi Saksan riveissä yhdeksän maalia.
Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 19:45. Cocks Areenan ovet aukeavat kello 18:00.
Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 10€
Liput myydään ovelta.